Η Μελίνα Ασλανίδου, το μεσημέρι της Τρίτης (26/09) κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία που την έκανε ευρύτερα γνωστή στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, το τραγούδι «Τι σου ‘κανα και πίνεις».

«Έγινε τεράστια επιτυχία μέσα σε μία νύχτα. Το άκουγα παντού. Στην ομάδα, που είναι πολύ σημαντική όταν κάναμε πρόβες με τα κασετοφωνάκια που βάζαμε πίσω μπρος, αλλάξαμε αυτό το τραγούδι και βάλαμε αυτήν την πρόζα μπροστά. Με το που πρωτοακούστηκε στην Θεσσαλονίκη στον Πέτρινο Μύλο, όλοι γύρισαν και με κοίταξαν. Το τραγούδι είναι από την Πόλυ Πάνου από το ’60. Κάναμε διασκευή. Ένιωσα έτοιμη. Ήταν η ώρα να κατέβω στην Αθήνα και να κυνηγήσω το όνειρό μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μελίνα Ασλανίδου.

Στην συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στο πώς έγινε ξανά το τραγούδι γνωστό και πώς όλο αυτό ξεκίνησε από το πρώτο «Big Brother».

«Ήταν στενοχωρημένος ο νικητής του Big Brother, ο Τσάκας, γιατί έφυγε μία κοπέλα με την οποία νομίζαμε ότι έχουν κάτι» είπε ο δημοσιογράφος.

Η Μελίνα Ασλανίδου απάντησε: «Παιδιά εγώ δεν το είχα δει τότε. Δεν έβλεπα και τηλεόραση. Ένα περίεργο πράγμα την αγαπώ την τηλεόραση, αλλά έβλεπα σπάνια. Έγινε χαμός. Το αγκάλιασαν τα ραδιόφωνα. Την επόμενη ημέρα που ξημέρωσε, άκουγα παντού το τραγούδι».