Η Αθηναΐς Νέγκα γιορτάζει σήμερα τα 49α γενέθλιά της και έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά της μαζί με τους 41,7 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τους… υπέρλαμπρους σημερινούς εορτασμούς, με το δικό της ιδιαίτερο χιούμορ.

«Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα Σας!» της έστειλε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του, ανέφερε χιουμοριστικά η Αθηναΐς Νέγκα, ενώ προηγουμένως είχε αναφέρει και πως θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις και ακροβατικά από αεροπλάνα. Στη φωτογραφία, η Αθηναΐς Νέγκα φαίνεται ήρεμη και χαμογελαστή, καθώς στα 49 της χρόνια φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ.

Διαβάστε τι έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης:

«Έχω γενέθλια σήμερα! Γίνομαι 49! Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν εορταστικοί κανονιοβολισμοί από τα Τουρκοβούνια, στην Τανάγρα, έμπειροι πιλότοι της RAF θα κάνουν επίδειξη κ ακροβατικά με τα αεροπλάνα τους, ενώ αμέσως μετά η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, θα παίξει ποτ πουρί από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Με τον κωδικό «Ξινή Αθηναΐς Γενέθλια 49», έχετε σήμερα 30% έκπτωση στα λεμόνια, σε όλες τις λαϊκές αγορές, ενώ στους φίλους που θα μου ευχηθούν ανταποδίδω εκ των προτέρων με ευχές που είναι επιβεβαιωμένο πως φέρνουν τύχη: δοκιμάστε τους τυχερούς αριθμούς 30, 8, 49, 13, 1.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του ήταν από τους πρώτους που μου ευχήθηκαν με sms στο προσωπικό μου κινητό, γράφοντας: “Ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Αυτού Μεγαλειότητα Σας!“».