Αντίστροφα για τη νέα σεζόν μετράει η Δανάη Μπάρκα η οποία αποχαιρετά το καλοκαίρι και επιστρέφει δυναμικά με μία σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram. «Αθήνα μου, έρχομαι» αναφέρει η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δανάη Μπάρκα εξήγησε πόσο όμορφα πέρασε, αλλά και πόσο της έχουν οι συνήθειές της γράφοντας: «Τέλος καλοκαιριού. Τέλος δύσκολου καλοκαιριού και αρχή καθημερινότητας. Πώς ξεκινάς όμως τώρα; Πού το μυαλό είναι αλλού, πού η συνήθειες είναι άλλες εδώ και πολλές μέρες; Πού το μάτι έχει συνηθίσει να ξυπνάει και να αντικρίζει θάλασσα; Πού η ψυχή έμαθε στους φίλους, στα γέλια, στον Ίωνα, στις βουτιές με την Μπουκιά, και στο νησάκι μου; Ξεκινάω με πολλή χαρά την επιστροφή, γιατί μου έλειψαν τόσο μα τόσο έντονα -παραδόξως- οι “χειμωνιάτικες” συνήθειες μου. Το ξύπνημα, η δουλειά, η δημιουργία, οι συνεργάτες, εσείς,όλα! Καλό… αποκαλόκαιρο λοιπόν».

«Να κρατήσουμε τα όμορφα,και να είμαστε ενωμένοι στα άσχημα! Πάντα ο ένας για τον άλλον. Αθήνα μου, έρχομαι» συμπλήρωσε.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα είναι από τη Σέριφο που πέρασε μεγάλος μέρος των διακοπών της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Δανάη Μπάρκα