Από την Ελλάδα στο Μονακό κι από σκάφος στην Aston Martin V12 Speedster αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ κυλάει η ζωή κι ο έρωτας του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα.

Οι «Tsitsidosa» ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και στα ελληνικά νησιά και το… φινάλε ήταν «γκράντε». «Βαρκάδα» στο φεγγαρόφωτο με το ιστιοφόρο όπου τους είδαμε στην Ύδρα, αλλά και στη Μήλο.

Ο επόμενος σταθμός τους ήταν το Μονακό όπου κατοικεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Εκεί σιγά σιγά άρχισαν να μπαίνουν και πάλι στη… ρουτίνα των ελίτ αθλητών και άρχισαν να γυμνάζονται προκειμένου σταδιακά να βρεθούν και πάλι σε φόρμα για να επιστρέψουν στα courts. Άλλωστε, σύντομα θα πρέπει να μπουν σε διαδικασία να ανεβάσουν στροφές με σημαντικά τουρνουά να βρίσκονται στο καλεντάρι του ανδρικού και του γυναικείου σιρκουΐ, ενώ ο απώτερος στόχος είναι το US Open, η τελευταία Grand Slam διοργάνωση της τρέχουσας σεζόν του τένις, το οποίο αρχίζει τον επόμενο μήνα.

Στο Πριγκιπάτο, τώρα, το ζευγάρι βγήκε για βόλτα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να… κυκλοφορήσει την Aston Martin Speedster V12, ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Περαστικοί, μάλιστα, είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το εντυπωσιακό supercar και το θαύμαζαν όταν είδαν τον Τσιτσιπά και την Μπαντόσα να επιβιβάζονται σε αυτό. Μάλιστα, η Ισπανίδα τενίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει την στιγμή βγάζοντας μια selfie μέσα από το αμάξι. Ακολούθησε, δε, βραδινή έξοδος στο Μονακό.