Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Casino Royale», Μάρτιν Κάμπελ, εξήγησε το λόγο για τον οποίο ο ηθοποιός Χένρι Καβίλ ενώ είχε περάσει κι εκείνος από οντισιόν για τον ρόλο του πράκτορα 007, τελικά δεν πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του πράκτορα 007. Όπως είπε ο σκηνοθέτης όχι μόνο τα πήγε πολύ καλά, αλλά διεκδίκησε τον ρόλο μέχρι τέλους. Ωστόσο, το νεαρό της ηλικίας του ήταν αυτό που έκανε τους συντελεστές να επιλέξουν τον Ντάνιελ Κρεγκ, μεταδίδει η Independent.

«Έμοιαζε υπέροχος στην οντισιόν. Η ερμηνεία του ήταν τρομερή. Αν δεν υπήρχε ο Ντάνιελ, ο Χένρι θα έκανε έναν εξαιρετικό Τζέιμς Μποντ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν Κάμπελ. «Έμοιαζε καταπληκτικός, ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, πολύ όμορφος, πολύ γοητευτικός. Απλώς, εκείνη την εποχή, φαινόταν υπερβολικά νέος», συμπλήρωσε.

Εξήγησε μάλιστα, πως δεδομένου ότι ο Κρεγκ πέρασε μία δεκαετία σχεδόν υποδυόμενος τον διάσημο πράκτορα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για τον Καβίλ να πάρει τα ηνία. «Ο Χένρι είναι 40 τώρα, οπότε μέχρι να τελειώσει ο Μποντ, θα είναι 50. Μπορούμε να δούμε τον πράκτορα σε διάφορες φάσεις της ζωής του, ανά δύο ή τρία χρόνια. Κι ο Χένρι είναι σε καλή κατάσταση, είναι και καλό παιδί» συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης αφήνοντας ανοιχτο τπο ενδεχόμενο να γίνει ο διάσημος πράκτορας σε επόμενη ταινία.