Η Κένταλ Τζένερ έχει κάνει το Instagram να… παραμιλάει με τη νέα της εμφάνιση. Το σούπερ μόντελ και σταρ του ριάλιτι σόου «The Kardashians» πόζαρε με ένα εκκεντρικό και αποκαλυπτικό φόρεμα που αφήνει λίγα στη φαντασία.

Σε μία σειρά φωτογραφιών και stories που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και σε άλλους, η Κένταλ Τζένερ επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία του David Koma, που αποτελείται από ένα μαύρο μίνι φόρεμα, ένα κόκκινο φουλάρι, αλλά και δύο κόκκινα πλαστικά λουλούδια τα οποία κάλυπταν το στήθος της.

Οι fans αντιδρούν

Κι ενώ χρήστες του Instagram την επαίνεσαν για ακόμη μια extreme εμφάνιση, που δείχνει μέχρι που είναι διατεθειμένη να φτάσει για να δημιουργήσει νέες τάσεις ή να «προχωρήσει» τις υπάρχουσες, υπήρξαν κι εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά.

Άλλοι ανέφεραν πως με την επιλογή της η 27χρονη δείχνει να «διψάει» για προσοχή. «Τί ανάγκη έχει να το κάνει αυτό;», αναρωτήθηκε ένας άλλος και πολλοί σημείωσαν πως δεν έχει «καθόλου επίπεδο», όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα New York Post σε δημοσίευμά της για το σάλο που προκάλεσε η Κένταλ Τζένερ, η οποία σύμφωνα με την ίδια πηγή βρίσκεται για διακοπές στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Μεσόγειο.