Η κόντρα του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου φαίνεται πως ακόμα καλά κρατά. Οι δυο τους έχουν βγάλει στη δημοσιότητα διάφορες λεπτομέρειες του διαζυγίου τους, καθώς και οι δύο πλευρές επιλέγουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους.

Μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να δώσει μια συμβουλή στο ζευγάρι, καθώς και η ίδια είχε στο παρελθόν παρόμοια εμπειρία. Σύμφωνα με εκείνη, «αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου να πω κάτι, είναι κρατήστε όλα αυτά μακριά από όλους μας».

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε στο 01.44:

«Είναι από τα θέματα που δεν μου αρέσει να τα παίζω στην εκπομπή. Το παίζουμε σήμερα το θέμα αυτό γιατί η Σίσσυ έχει δώσει μια απάντηση. Μίλησα μαζί της, μάλλον θα έλεγα ότι η Σίσσυ μίλησε μαζί μου κι εγώ την άκουσα.

Αν ένα πράγμα απ’ όλα αυτά που σήμερα θα έχουν συζητηθεί, είναι ότι με πολλή αγάπη, ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί με έναν τρόπο στη θέση αυτή, δηλαδή το να μην είναι μαζί με τον άνθρωπο με τον οποίο δημιούργησε οικογένεια και παιδιά. Κι αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου και τα σωστά μου να πω κάτι, είναι κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μια οποιαδήποτε ρήξη σήμερα, μακριά από όλους μας. Και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας. Με πολλή αγάπη σας το λέω, γιατί όλοι μέσα από λάθη μαθαίνουμε. Δυστυχώς, πια υπάρχει το διαδίκτυο και όλα μένουν μέσα. Με πολλή αγάπη, ό,τι θέλετε να κάνετε, κάντε το μακριά από τα ΜΜΕ».