Τη δική του άποψη για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με τις κατηγορίες βιασμού κατά του πρώην, πλέον, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, εξέφρασε ο σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», σχολιάζοντας αρχικά «Η καταγγελία είναι πάρα πολύ σοβαρή. Η καταγγέλλουσα είναι μία γυναίκα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κάτι από το πουθενά».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Παρ’ όλα αυτά, είμαστε ακόμα σε μια διαδικασία διερεύνησης των πραγματικών γεγονότων. Αν αποδειχθεί, είναι οδυνηρό. Ποιος θα μπορούσε να πει κάτι άλλο από το ότι είναι πραγματικά ανατριχιαστικό να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν χώρο όπως η Ευρωβουλή και ο Πολιτισμός και σε έναν χώρο όπως ο δικός μας, της τέχνης. Αλλά επουδενί δε χαρακτηρίζει ούτε τον χώρο της πολιτικής, της Ευρωβουλής, ούτε τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, ούτε τους Έλληνες ηθοποιούς ή καλλιτέχνες αυτή η συμπεριφορά. Δεν έχει καμία σχέση με την πλειονότητα των ανθρώπων που ασχολούμαστε με την τέχνη. Αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς σε μια γυναίκα είναι μια εξαίρεση, μια φρικτή εξαίρεση που αν είναι έτσι, πραγματικά με αφήνει άφωνο».

Τόνισε μάλιστα, πως βρίσκει «εξοργιστικό» το γεγονός να αποκαλύπτεται η ταυτότητα του θύματος: «Το ότι δημοσιοποιήθηκε το όνομα του θύματος είναι κάτι εξοργιστικό, δεν συμβαίνει ποτέ και πουθενά, εάν δεν το θελήσει το ίδιο το θύμα. Δεν ξέρω με ποια σκοπιμότητα έγινε, αλλά αποτελεί αξιόποινη πράξη. Οποιοσδήποτε έχει κάνει κάτι τέτοιο είναι λυπηρό. Και το λυπηρό είναι μια επιεικής έκφραση. Είναι ανατριχιαστικό», κατέληξε.

Δείτε το video: