Τον σοβαρότερο τραυματισμό της καριέρας του υπέστη ο Χάφορ Τζούλιους Μπγιόρνσον, ο γνωστός από τον ρόλο του ως το «Βουνό» στο Game of Thrones, όταν προσπάθησε να σηκώσει 252 κιλά σε πάγκο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Ισλανδός, ο οποίος το 2018 είχε αναδειχθεί ο πιο δυνατός άνθρωπος του πλανήτη, κατάφερε και σήκωσε τα κιλά όταν ξαφνικά ακούστηκε ένα «κρακ», και ο ίδιος έβγαλε μια δυνατή κραυγή. Οι συνεργάτες του, που βρισκόταν από πάνω του έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Είχαν προηγηθεί επιτυχημένες άρσεις 230 κιλών και 240 κιλών με τον Μπγιόρνσον να τραυματίζεται στην προσπάθειά του να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ τα 252,2 κιλά.

«Θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργείο αν έχω πάθει τόσο σοβαρό τραυματισμό. Είμαι πάντως οκ αν σκεφτείς όλη την κατάσταση. Είναι δύσκολο. Είμαι αριστερόχειρας και δυσκολεύομαι ακόμα και να βάλω το εσώρουχό μου» δήλωσε μέσα από το κανάλι του στο YouTube αναρτώντας παράλληλα μια φωτογραφία που δείχνει τον τραυματισμό του.

«Έτσι είναι η ζωή. Θα πρέπει να δω πώς θα επανέλθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για τη ζωή μου. Είναι κυριολεκτικά ο σοβαρότερος τραυματισμός της καριέρας μου» κατέληξε.