Ο Φραντσέσκο Τότι και η Ιλάρι Μπλάζι παίρνουν διαζύγιο μετά από 17 χρόνια γάμου και η σχέση τους βρίσκεται στα άκρα, αφού εκείνη κατηγορείται ότι του «έκλεψε» συλλογή από Ρόλεξ, με εκείνον να κρατάει ως αντίποινα όλες τις πανάκριβες τσάντες της.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, ο θρύλος της Ρόμα αναφέρει πως η πρώην σύζυγος του, μαζί με τη βοήθεια του πατέρα της, του έκλεψε όλα τα ρολόγια και σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι.

Έτσι, ο ίδιος κράτησε ως αντίποινα όλες τις συλλογές από τις ακριβές τσάντες της, αλλά και τα παπούτσια της, ώστε να την εκβιάσει για να επιστρέψει τα πράγματα του.

«Τι έπρεπε να κάνω; Έκρυψα τις τσάντες, ελπίζοντας σε μια ανταλλαγή», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Corriere della Sera του Μιλάνου. Μάλιστα, πηγή κοντά στον Τότι δήλωσε στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης πως «το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιστρέψει τα ρολόγια και το θέμα θα τελειώσει».

Παρόλα αυτά, η Μπλάζι έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον του και ζητά με δικαστική εντολή να της επιστραφούν οι επώνυμες τσάντες και τα παπούτσια της.

Σημειώνεται, πως το ζευγάρι σε επίσημες ανακοινώσεις τους ανέφερε για το διαζύγιο το εξής: «Μετά από είκοσι χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ο δρόμος του χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα ακολουθήσουν άλλες δηλώσεις από την πλευρά μου.. Ζητάω από όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου».

Όμως, ο διάσημος πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι έστειλε δημόσια μήνυμα στον φίλο του Φραντσέσκο Τότι και του ζήτησε να τα ξαναβρεί με την πρώην σύζυγο του Ίλαρι Μπλάζι, τονίζοντας ότι μια απιστία σε ένα γάμο 20 ετών, δεν είναι κάτι.