Το πασίγνωστο ζευγάρι της ιταλικής showbiz Φραντέσκο Τότι και Ίλαρι Μπλάζι δεν είναι πια μαζί. Ο θρυλικός αρχηγός της Ρόμα και η γνωστή παρουσιάστρια έχουν μαζί τρία παιδιά και μοιράστηκαν τη ζωή τους για δύο δεκαετίες, ωστόσο τις τελευταίες ώρες η είδηση του χωρισμού τους έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το ζευγάρι σε επίσημες ανακοινώσεις τους γνωστοποίησαν το τέλος του γάμου: «Μετά από είκοσι χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ο δρόμος του χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα ακολουθήσουν άλλες δηλώσεις από την πλευρά μου.. Ζητάω από όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου» αναφέρει η δήλωση της Μπλάζι που δόθηκε στα ιταλικά Μέσα μέσω του εκπροσώπου της.

Ο Φραντσέσκο Τότι με την πρώην σύζυγό του Ίλαρι Μπλάζι

Από πλευράς του ο Ιταλός θρύλος ανέφερε: «Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση του γάμου μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, δεν μπορεί να αποφευχθεί. Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, που θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής μου. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Ίλαρι στην ανάπτυξη των τριών υπέροχων παιδιών μας, σεβόμενος πάντα τη γυναίκα μου. Πιστεύω με απόλυτο σεβασμό για την ιδιωτικότητά μας, ειδικά για την ηρεμία των παιδιών μας».

Ποια είναι η «πέτρα του σκανδάλου»

Οι φήμες θέλουν τον Τότι να απάτησε την παρουσιάστρια με την 34χρονη Noemi Bocchi, η οποία είναι μεγάλη οπαδό της Ρόμα.

Εικόνα από τον γάμο του Τότι

Η Bocchi είναι λιγότερο γνωστή, πτυχιούχος επιχειρήσεων και τραπεζών από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο LUMSA στη Ρώμη, ενώ δουλεύει και ως σχεδιάστρια λουλουδιών.

Λέγεται, μάλιστα, ότι θα χωρίσει από τον δικό της σύντροφο Mario Caucci, τον ιδιοκτήτη της κατώτερης κατηγορίας ρωμαϊκής ομάδας Tivoli, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

Noemi Bocchi, η φημολογούμενη ως «πέτρα του σκανδάλου»