«Πληγωμένος» δήλωσε ο Μπεν Άφλεκ για τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον γάμο του με τη Τζένιφερ Γκάρνερ και τον αλκοολισμό του. Όπως είπε, τον εμφανίζουν ως «τον χειρότερο, τον πιο αναίσθητο, ηλίθιο, απαίσιο τύπο».

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ το βράδυ της Τετάρτης και σύντομα η κουβέντα ήρθε στην αμφιλεγόμενη συνέντευξή του με τον Χάουαρντ Στερν.

«Μιλήσαμε πολύ για την οικογένεια, το διαζύγιο, τον αλκοολισμό… και πώς πρέπει να είσαι υπεύθυνος και να αγαπάς», είπε για την προηγούμενη συνέντευξή του, όπου είπε ότι άρχισε να πίνει επειδή «ήταν παγιδευμένος» στον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

«Αισθάνθηκα πολύ ικανοποιημένος» είπε ο 49χρονος Μπεν Άφλεκ για τη συνέντευξή του και συμπλήρωσε πως έφυγε νιώθοντας ότι πρέπει να κάνει «περισσότερες ειλικρινείς, διερευνητικές, αυτό-αξιολογητικές» συνεντεύξεις.

«Μετά είδα να βγαίνουν όλα αυτά τα πράγματα στο Twitter», συνέχισε, λέγοντας ότι του προκάλεσε έκπληξη και έκανε λόγο για «clickbait» αναφερόμενος σε όσα γράφονταν ότι θα συνέχιζε να πίνει πιθανότατα αν δεν είχε αφήσει την Γκάρνερ.

«Δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να πουν ποτέ μια κακή κουβέντα για τη μαμά τους»

Ο σταρ δεν αρνήθηκε ότι είπε όσα κάνουν τον γύρο του κόσμου, ισχυρίστηκε όμως ότι «κυριολεκτικά πήραν τη συζήτηση που είχα επί δύο ώρες και το έκαναν να φανεί σαν να έλεγα τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έλεγα».

«Έλεγαν ότι είχα κατηγορήσει την πρώην σύζυγό μου για τον αλκοολισμό μου, ότι ήμουν παγιδευμένος σε αυτόν τον γάμο – με έκανε να φαίνομαι ο χειρότερος, πιο αναίσθητος, ηλίθιος, απαίσιος τύπος», είπε. «Αυτό δεν είναι αλήθεια», συνέχισε.

«Δεν το πιστεύω αυτό – είναι το ακριβώς αντίθετο αυτού που είμαι, αυτού που πιστεύω και δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να πουν ποτέ μια κακή κουβέντα για τη μαμά τους», συνέχισε.

Ο ίδιος χαρακτήρισε όλο τον σάλο ακατάλληλο γιατί πληγώνει τα παιδιά του. «Με πληγώνει κι εμένα φίλε», είπε ο Άφλεκ.

Πάντως στο Twitter δεν πίστεψαν όλοι όσα είχε να πει στη νέα του αυτή συνέντευξη, όπως παρατηρεί το Page Six.

Προηγουμένως το Page Six, επικαλούμενο πηγή του ανέφερε ότι και η τωρινή σύντροφός του, Τζένιφερ Λόπεζ, είναι επίσης αναστατωμένη με τα όσα ακούστηκαν.