Η είδηση της αυτοκτονίας του Ρόμπιν Ουίλιαμς στις 11 Αυγούστου προκάλεσε παγκόσμια θλίψη. Ο Μπίλι Κόννολι είναι γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ και υπήρξε πολύ καλός φίλος του Ρόμπιν Ουίλιαμς.

Ο 71χρονος ηθοποιός, που διεγνώσθη με Πάρκινσον όπως ακριβώς και ο Ρόμπιν Ουίλιαμς, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ο φίλος του προσπάθησε να τον αποχαιρετήσει στο τελευταίο του τηλεφώνημα πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Τα τελευταία δυο χρόνια για τον Μπίλι Κόννολι ήταν τα πιο δύσκολα της ζωής του. Μέσα σε μια εβδομάδα διεγνώσθη με Πάρκινσον, με κώφωση και με καρκίνο του προστάτη. Μετά από λίγο καιρό αυτοκτόνησε και ο καλός του φίλος, Ρόμπιν Ουίλιαμς κάτι που τον σόκαρε. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε στο χειρουργείο γιατί είχε πέτρες στην χολή.

Ο ίδιος λέει: «Έζησα 71 υπέροχα χρόνια. Η μόνη φορά που είχα αρρωστήσει ήταν στα 20 χρόνια μου όταν έπαθα πνευμονία. Τώρα μου έπεσαν όλα μαζεμένα».

Στη συνέχεια η κουβέντα έρχεται στον φίλο του Ρόμπιν Ουίλιαμς.

«Μου τηλεφώνησε λίγες ημέρες πριν βάλει τέλος στην ζωή του. Σε όλη την διάρκεια του τηλεφωνήματος μου έλεγε ότι με αγαπούσε. Του απαντούσα ότι το ξέρω. Αλλά εκείνος επέμενε και μου έλεγε: “το ξέρεις ότι σ’ αγαπώ στ’ αλήθεια;” Και αναρωτιόμουν αν είχε πάρει κάτι».