Έχετε σκεφτεί γιατί γίνονται after parties μετά από μεγάλα γεγονότα, π.χ. τα Όσκαρ; Γιατί δηλαδή, εκεί οι διάσημοι δεν περνάνε καλά; Φέτος και πίτσα τούς τάισαν και selfie βγήκαν και το καταευχαριστήθηκαν.

Οι σταρς όταν πηγαίνουν σε εκδηλώσεις τύπου gala, βραβεία και κόκκινα χαλιά είναι σαν… «να κατέβασαν μπατανόβουρτσα». Φοβούνται μη βγουν καμιά κακή φωτογραφία (τώρα τελευταία είναι της μόδας το photobomb), φοβούνται μην πουν καμιά βλακεία (που πάντα λένε, αλλά δεν θα επεκταθούμε τώρα), φοβούνται μη πέσουν στα σκαλιά (που πέφτουν) και γενικά έχουν ένα φόβο κι έναν τρόμο γι’ αυτούς που διοργανώνουν το event.

Πάρτε παράδειγμα το Met Ball που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Οικοδέσποινα η Anna Wintour, διευθύντρια της αμερικάνικης VOGUE. Έλα εσύ αν μπορείς στο τσακίρ κέφι μπροστά στη Wintour. Οι πόρτες της VOGUE θα κλείσουν μια για πάντα.

Κάθεσαι λοιπόν εκεί συμβατικά, λες 2-3 κουβέντες στον διπλανό σου για να περάσει η ώρα και κοιτάς το ρολόι για να πας στο πάρτυ που θα είναι όλος ο καλός ο κόσμος. Θα αλλάξεις, δεν θα φοράς αυτό το φόρεμα το μακρύ που το πατούσες όλη την ώρα, θα είσαι πιο ελεύθερος, πιο χαλαρός, θα βγάλεις selfies ένα σκασμό, θα χορέψεις, θα μεθύσεις κι ούτε γάτα-ούτε ζημιά. Γι’ αυτό γίνονται τα «after».

Στις παρακάτω φωτογραφίες δείτε ποιοι διάσημοι τίμησαν το Met Ball after party που έγινε στο Top of the Standard, στη Νέα Υόρκη… (Πηγή φωτογραφιών: www.wwd.com)


Diane Kruger και Anne Hathaway


Dita Von Teese και Daphne Guinness


Maggie Gyllenhaal


Rosie Huntington – Whiteley και Olivier Rousteing


Sean Penn και Charlize Theron


Suki Waterhouse και Bradley Cooper


Edward Norton και Shauna Robertson


Hugh Dancy, Claire Danes και Rashida Jones


Jake Gyllenhaal


Leonardo DiCaprio και Naomi Campbell


Nicole Richie και Zoe Kravitz

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr