Σε κάθε τους εμφάνιση τραβούν όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους. Και κάθε φορά είναι πιο λαμπεροί, εκθαμβωτικοί και φρέσκιοι από την προηγούμενη.

Ο λόγος για τους αστέρες του Χόλιγουντ, η πλειοψηφία των οποίων φυσικά, όπως γνωρίζουμε όλοι, περιστοιχίζεται από μια τεράστια ομάδα ειδικών, που φροντίζουν για την εξωτερική τους εμφάνιση και τις δημόσιες σχέσεις τους.

Δείτε παρακάτω ποιοι είναι οι βοηθοί των αστέρων του Χόλιγουντ, που γνωρίζουν την παραμικρή λεπτομέρεια για τη ζωή τους και φυσικά… έχουν «ορκιστεί» να μην αποκαλύψουν τίποτα από αυτή στο ευρύ κοινό!

Χωρίς αυτούς, πολλοί διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές κ.τ.λ. δε θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα, γράφουν οι Melissa Stanger και Melia Robinson στο Business Insider.

1. Η Olivia Zaro είναι το πρόσωπο πίσω από τον πιο γνωστό ατζέντη ταλέντων

Η Zaro χειρίζεται τις καθημερινές υποθέσεις όχι μόνο του διάσημου αφεντικού της και ατζέντη ταλέντων Scooter Braun, αλλά και για τους καλλιτέχνες που εκπροσωπεί, όπως ο Justin Bieber και η Carly Rae Jepsen.

2. Η Angel είναι το δεξί χέρι του George Clooney εδώ και 20 χρόνια

Η «άγγελος» του George Clooney ακούει στο όνομα Angel και ζει σε μια μονοκατοικία μέσα στην τεράστια έκταση του διάσημου ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Και ενώ μπορεί ο πιο διάσημος γόης του Χόλιγουντ να αλλάζει τις γυναίκες σαν… τα πουκάμισα, μία δεν την αλλάζει με τίποτα.

Την ευδιάθετη κοκκινομάλα που ακούει στο όνομα Angel και που έχει στη δούλεψή του από τη δεκαετία του 1990.

3. Η Geetanjali «Gilly» Iyer παράτησε τη JLo για τη Mariah Carey

Το 2013 δεν ήταν καλή χρονιά για τη Jennifer Lopez, η οποία χώρισε, έχασε τη θέση της στο πάνελ του American Idol και… τη βοηθό της. Η Iyer προτίμησε τη Mariah Carey, όταν εκείνη προσέλαβε την παραγωγό Jermaine Dupri ως μάνατζερ.

4. Η Justine Ciarrocchi από καλύτερη φίλη έγινε και… βοηθός

Η Jennifer Lawrence και η Ciarrocchi γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια και έγιναν πολύ καλές φίλες. Η ηθοποιός σύντομα την προσέλαβε ως βοηθό της και δεν την αποχωρίζεται με τίποτα…

5. Ο Matt Harrell εμφανίζεται μαζί με Lindsay Lohan στο ριάλιτι σόου της

Ο νεαρός Harrell εκτός από τη Lindsay Lohan έχει εργαστεί και με τους Prince, Shaun White και Steven Tyler.