Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Σαμπρίνα πήρε θέση για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα όπου θα εμφανιζόταν το χειμώνα μαζί με τον τραγουδιστή.

Η Σαμπρίνα εξέφρασε στην προσωπική της σελίδα την γνώμη της για τα όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης για την Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τις αντιδράσεις εκείνων που τάχθηκαν κατά των λεγομένων του τραγουδιστή.


Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σφακιανακης-Βανδη.. 1/0
προσωπικα δεν με απασχολουν οι πολιτικες πεποιηθησεις κανενος…
”δεν συμφωνω ουτε με μια λεξη απο οσα λες, αλλα θα υπερασπιστω ακομα και με το τιμημα της ζωης μου, το δικαιωμα σου να λες ελευθερα αυτο που πιστευεις” Βολταιρος..
και δεν καταλαβαινω τι ενοχλησε… ???
οτι υποστηριζει την Χρυση αυγη ο Σφακιανακης??
η οτι εξεφρασε τα πιστευω του???
αν κρινω απο τα λεγομενα,, τα πιστευω λιγο πολυ ηταν γνωστα ουτως η αλλως..
αρα μαλλον οτι ειπε ελευθερα αυτο που πιστευει….. ενοχλησε….
Σφακιανακης-Βανδη λοιπον ξανα… 1/0».

Και αφού είδε τις αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της επανήλθε γράφοντας:

Πολυ λυπαμαι για οσους απο εσας, κολλατε ταμπελες σε οποιον εχει το θαρρος να λεει την γνωμη του, χλευαζοντας με διαφορα σχολια… ασκειτε εσεις τρομοκρατια και φασισμο.. Δεν συμφωμω με μια λεξη απο οσα λες ,αλλα εχεις το δικαιωμα να λες ελερυθερα την γνωμη σου… μεινατε στο δευτερο μισο μονο.. το πρωτο μισο που λεει δεν συμφωνω με μια λεξη απο οσα λες το ξεχασατε??? και ετσι τρεξατε να κολλησετε ταμπελιτσα…τι σας ενοχλησε λοιπον??
Κατηγορω συμπεριφορες που εχουν ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Τωρα η πατριδα μας χρειαζεται Ελληνες ενωμενους και οχι δηλωσεις και συμπεριφορες που το μονο που καταφερνουν ειναι να σπερνουν διχονοια και μισος μεταξυ μας.. Τετοιες συμπεριφορες εχουν αποτελεσματα τραγικα οπως οι δολοφονιες που εγιναν των παιδιων.. ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ.. τετοιες συμπεριφορες σας κανουν ηθικους αυτουργους… Τωρα περισσοτερο απο ποτε πρεπει να ειμαστε ενωμενοι.. και εσεις παρολα αυτα συνεχιζετετε το Διαιρει και βασιλευε…. Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους μας.»