Γνωστές τηλεκριτικούς είχε καλεσμένους το βράδυ της Παρασκευής η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται».

Συγκεκριμένα, παρέα στη Ναταλία έκαναν οι Ντέπυ Γκολεμά, Αφροδίτη Γραμμέλη, Τίνα Μεσσαροπούλου και η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Ανάμεσα στα ονόματα που σχολίασαν οι γνωστοί τηλεκριτικοί, ήταν εκείνο της Ελένης Μενεγάκη, του Νίκου Μουτσινά, της Δούκισσας Νομικού και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Μια χαρά είναι η Δούκισσα! Άλλωστε το Dancing δεν το βλέπουμε μόνο για τη Δούκισσα… Εγώ το Dancing το βλέπω γιατί είναι η δουλειά μου! Πάντως είναι ένα πρόγραμμα που έχει λίγη λάμψη ως πρόγραμμα, τα πρόσωπα πια δεν διαθέτουν αυτή τη λάμψη για να χαρακτηριστεί show – μην τρελαθούμε! Είναι και μια συνταγή που επαναλαμβάνεται…» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Μιλώντας, όμως, για τις πρεμιέρες των νέων τηλεοπτικών εκπομπών της σεζόν, η Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε: «Έχω την εντύπωση ότι όλοι στην πρεμιέρα μας ακούσαμε πως είχαμε λάθος επιλογές. Και εγώ το άκουσα!» με τις καλεσμένες να της απαντούν: «Από σένα περιμέναμε κάτι άλλο». Τότε, η παρουσιάστρια της εκπομπής συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό δεν βγάζω καθόλου την ουρά μου απ΄ έξω. Δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό. Απλά θεωρώ ότι ο καθένας στην πρεμιέρα του, επειδή έχουμε άγχος, θέλουμε έναν καλεσμένο που μας κάνει να νιώθουμε χαλαρά».

Για τα talk shows που ξεκίνησαν αυτή τη σεζόν, όπως «Τα Καρντάσιανς» και το «Νικ ο’ Κλοκ», η Ντέπυ Γκολεμά είπε: «Καμία δεν μου άρεσε βασικά. Μια από τα ίδια… Κάτω του μετρίου και άνευ λόγου. Λείπει κάτι έξυπνο, κάτι καινούριο… », με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συμπληρώνει: «Κανένα concept δεν είναι καινούργιο. Είναι αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας παρουσιαστής που φωνάζει ως καλεσμένους ανθρώπους από άλλες εκπομπές και κυρίως φίλους του στην αρχή. Ήταν λάθος του Μουτσινά που φώναξε τη Ζέτα Μακρυπούλια στην πρώτη εκπομπή. Ο Νίκος Μουτσινάς, αν θες να σου πω κάτι καλό, είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος, αλλά κάνει μια εκπομπή που δεν είναι τόσο καλή. Θα συμφωνήσω με τον Κοσμά Βίδο που είπε ότι είναι καλύτερος ο Νίκος σε δεύτερο ρόλο, παρά σε πρώτο. Η εκπομπή δεν βγάζει γέλιο, σου προκαλεί αμηχανία».

Σχετικά με την παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε: «Ο Γρηγόρης στο πέρασμά του δεν μπορεί να αφήσει τίποτα όρθιο. Φέτος θεωρώ ότι είναι από τις καλές του χρονιές σε αυτό που κάνει . Δείχνει αυτό που κάνει να του αρέσει πραγματικά, αλλά η Μαρία δείχνει να καταπιέζεται».