Πολλά είναι τα μοντέλα που ονειρεύονται να βρεθούν στο πλευρό του βρεθούν στο πλευρό του Leonardo di Caprio όμως υπάρχουν και κάποιες που αντιστέκονται σθεναρά.

Στο πάρτι που δόθηκε στις Κάννες για την ταινία «Ο μεγάλος Γκάτσμπι» ο ηθοποιός φαίνεται πως πολιορκούσε την Cara Delevigne, και μάλιστα δε δίστασε να την καλέσει και στη σουίτα του για ένα πριβέ πάρτι μόνο για δύο.

Παρ’ όλα αυτά το μοντέλο τον… «έφτυσε». «Συνήθως το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο Di Caprio είναι να κοιτάξει ένα κορίτσι και εκείνη έρχεται και πέφτει στην αγκαλιά του. Αλλά η Cara δεν ανήκει σε αυτές. Την πλησίασε, μίλησαν και της πρότεινε να πάει μαζί του στη σουίτα του για ένα μικρό πάρτι. Εκείνη του έδωσε το τηλέφωνό της, αλλά στη συνέχεια αρνήθηκε. Τον ανάγκασε να την κυνηγάει όλο το βράδυ. Δοκίμασε όλα τα γνωστά του κόλπα, αλλά τίποτα δεν έπιασε. Μάλιστα ήταν τόσο εμφανές το τι συνέβαινε, που όλοι το σχολίασαν».

Αυτό δήλωσε καλεσμένος του πάρτι στην εφημερίδα Sun, προσθέτοντας ότι άκουσε την Κάρα να λέει στις φίλες της ότι τον θεωρεί πολύ γέρο και πολύ θρασύ.