Μια μικρή ανάσα από τον εφιάλτη που ζει τον τελευταίο καιρό πήρε ο Τζων Τραβόλτα (John Travolta) με τους δύο άνδρες που τον κατηγορούσαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Paris Match», αλλά και άλλα διεθνή Μέσα, ο μασέρ γνωστός ως Τζων Ντόε (John Doe) απέσυρε τις κατηγορίες εις βάρος του διάσημου ηθοποιού την προηγούμενη εβδομάδα με τον δεύτερο μασέρ να ακολουθεί τρεις ημέρες αργότερα.

Ο δικηγόρος και των δύο μασέρ που απευθύνθηκαν στη Δικαιοσύνη, ο Οκόρι Οκορότσα (Okorie Okorocha) αποσύρθηκε από την υπόθεση λόγω «απόκλισης απόψεων σχετικά με το χειρισμό της υπόθεσης» όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά δήλωσε.

Το γεγονός αυτό συμπίπτει με τις πληροφορίες της εφημερίδα Daily News σύμφωνα με την οποία ο διάσημος ηθοποιός προσέφερε μέσω των δικηγόρων του 125.000 δολάρια στην άλλη πλευρά προκειμένου να λήξει η υπόθεση.

Τις πληροφορίες αυτές βέβαια, διαψεύδει κατηγορηματικά η υπερασπιστική ομάδα του Τραβόλτα που επιμένει ότι οι κατηγορίες αυτές δεν ευσταθούν προσκομίζοντας μάλιστα στοιχεία από το μέρος που βρισκόταν ο Τραβόλτα την ημέρα που ισχυρίστηκε ο πρώτος μασέρ ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

Νέα τροπή παίρνει από εδώ και στο εξής η υπόθεση, με τους δύο μασέρ να έχουν ήδη προσλάβει ως δικηγόρο τη συνήγορο των κατηγόρων στη δίκη Πολάνσκι.

Η Γκλόρια Άλρεντ (Gloria Allred) η οποία προτίθεται να επανεξετάσει την υπόθεση, δήλωσε στο αμερικάνικο TMZ ότι «η δεύτερη αγωγή θα έπρεπε να ξανατεθεί ενώπιον ενός νέου δικαστηρίου».

Όλα τα θέματα για το lifestyle και τη σόουμπιζ στο www.radar.gr