Μεγάλη ήταν η προσέλευση των σταρ του Χόλιγουντ στην πρεμιέρα της ταινίας Lawless του John Hillcoat στις Κάννες. Μεγάλα ονόματα της μουσικής, του θεάτρου και του κινηματογράφου ήταν εκεί και όπως ήταν φυσικό ήθελαν να λάμπουν σε μία τόσο ξεχωριστή βραδιά. Για το λόγο αυτό επέλεξαν να φορέσουν Chopard για την εκδήλωση αυτή.

Jessica Chastain,
η Αμερικανίδα ηθοποιός, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε πλατίνα και κίτρινο χρυσό με δύο διαμάντια πουάρ (20 καράτια), διαμάντια και χρωματιστά διαμάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια στα μαλλιά της.

Bérénice Béjo, η Γαλλίδα ηθοποιός, φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με διαμάντια και ένα δακτυλίδι σε λευκό χρυσό με ένα διαμάντι σε κοπή σμαραγδιού (12 καράτια) και διαμάντια.

Garance Doré
, η γαλλίδα μπλόγκερ φόρεσε ένα δακτυλίδι σε ροζ χρυσό σχήμα φιδιού με κίτρινα, καφέ και μαύρα διαμάντια από την συλλογή Animal World και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο και λευκό χρυσό με χρωματιστά διαμάντια.

Ragheb Alama
, ο Λιβανέζος τραγουδιστής, φόρεσε ένα ρολόι από την σειρά Grand Prix de Monaco Historique.

Nadine Labaki,
η Λιβανέζα ηθοποιός φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους σε ροζ χρυσό με καφέ και κίτρινα διαμάντια και ένα ρολόι σε ροζ χρυσό με διαμάντια και χρωματιστά διαμάντια.