Ο τελευταίος σύντροφος της Amy Winehouse, που είχε προσπαθήσει επανειλημμένως να τη βοηθήσει στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, μίλησε σε βρετανική εφημερίδα για το χαμό της τραγουδίστριας.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που θρηνούν για το χαμό της Amy- ήταν τόσο όμορφο, λαμπρό πρόσωπο και η γλυκιά μου αγάπη», λέει στην εφημερίδα ο Reg Traviss.

Ο 35χρονος σκηνοθέτης εξηγεί ότι τις τελευταίες ημέρες η τραγουδίστρια έμοιαζε να είναι καλά και γεμάτη ζωή. Μάλιστα, σκόπευε να παρευρεθεί και στο γάμο φίλης της. «Η Amy προσπαθούσε να αποφασίσει τι θα βάλει στο γάμο. Άπλωνε τα φορέματά της για να αποφασίσει. Το περίμενε με ανυπομονησία», θυμάται ο Traviss.

Τα πάντα όμως άλλαξαν όταν έμαθε ότι βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. «Οι τελευταίες τρεις μέρες είναι κόλαση», προσθέτει. «Έχασα την λατρεία μου, την αγαπούσα τόσο πολύ», τονίζει.

Ο Traviss πιστεύει ότι η Winehouse δεν πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, όπως εικάζουν οι περισσότεροι. «Ήταν γεμάτη ζωή και τόσο ανεβασμένη, έκανε γυμναστική και γιόγκα κάθε μέρα. Αυτό που συνέβη μοιάζει με ατύχημα», λέει.

Οι γονείς της Winehouse ήταν ευχαριστημένοι που η κόρη τους είχε στη ζωή της τον Traviss, αφού δεν έμοιαζε καθόλου με τον Blake Fielder-Civil, που για πολλούς είναι αυτός που έμπλεξε την Amy Winehouse στα ναρκωτικά…

Τέλος, έγινε γνωστό ότι ο Blake δεν θα είναι στην κηδεία της πρώην γυναίκας του σήμερα, αφού βρίσκεται στη φυλακή και του αρνήθηκαν την έξοδο από εκεί. Επίσης, η Amy Winehouse δεν συμπεριέλαβε τον πρώην άντρα της στη διαθήκη της…