Στο πλατό του πρωινού του Mega απ’ όπου καλημέριζε τους τηλεθεατές του επί πολλά χρόνια ήταν καλεσμένος σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό mou» με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια δε μπορούσε να χαρεί την αγάπη του κόσμου.

Με αφορμή ένα βίντεο που ετοίμασαν οι πρώην συνεργάτες του στο πρωινό ο Γρηγόρης αποκάλυψε ότι όσο βρισκόταν στο πρωινό λόγω του άγχους και του καθημερινού στρες δε μπορούσε να χαρεί και να απολαύσει την αγάπη του κόσμου.

«Το άγχος και το στρες με έκανε να μην απολαμβάνω τη στιγμή και δεν με άφηνε να το ζήσω έτσι όπως έπρεπε. Κάνοντας ψυχοθεραπεία, ανακάλυψα πως πρέπει να ζεις τη στιγμή. Το θεωρούσαν ταμπού κάποτε να κάνεις ψυχοθεραπεία, αλλά τώρα μιλάνε ανοιχτά γι αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Αποφάσισα ότι δεν πρέπει να είμαι υπερβολικός. Κατάλαβα και όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω και περισσότερο την απλότητα της στιγμής» είπε ο παρουσιαστής.

Μίλησε ακόμη και για το λόγο που κάνει σχέσεις με γυναίκες από τον επαγγελματικό του χώρο. «Ήμουν στη δουλειά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Δεν είναι λογικό να κάνω σχέση με άτομα από τον ίδιο χώρο;» είπε.

Αναφέρθηκε ακόμη και σε έναν καυγά που είχε στον παρελθόν με το διευθυντή του Mega, Πέτρο Μπούτο, γιατί ο ίδιος ήθελε να έχει δίπλα του ένα άτομο που ο διευθυντής του δεν ήθελε με τίποτα. Τελικά, όμως πέραε το δικό του αλλά αισθανόταν μεγάλη ευθύνη για το αν αυτό το πρόσωπο θα τον έβγαζε «ασπροπρόσωπο».

Μιλώντας για την πρώην σύντροφό του, Νάντια Μπουλέ ο Γρηγόρης είπε ότι τη θεωρεί πολύ ταλαντούχο άτομο.
Στα δεκαοχτώ του η μητέρα του τού έδωσε ευχή και κατάρα για τις γυναίκες που θα έχει δίπλα του. «Εμείς στην οικογένεια δεν έχουμε γυναίκες γι’ αυτό σου δίνω ευχή και κατάρα να μην κοροϊδέψεις καμία γυναίκα στη ζωή σου. Δε θα τάζεις γάμους και αρραβώνες. Θα τους λες αλήθειες» ήταν τα λόγια της. Ο ίδιος είπε ότι ακολούθησε τη συμβουλή της καθώς επίσης και ότι τώρα μαθαίνει να αγαπάει πραγματικά.

Όσο για τα επαγγελματικά του σχέδια, ο Γρηγόρης αποκάλυψε πως του χρόνου η εκπομπή που θα κάνει στο Mega θα έχει να κάνει με ταξίδια στους δρόμους. «Θέλω να ξανακάνω τηλεόραση, αλλά θα ήθελα να εμφανιστώ με το ίδιο χιούμορ, αλλά πιο ώριμα. Αυτή τη χρονική στιγμή, αυτό που θα μου πήγαινε θα ήταν ένα late night show καθημερινό, στο οποίο κατά 99% μετράει ο παρουσιαστής και όχι ο καλεσμένος» είπε.