Παρουσία του πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό πραγματοποιήθηκε χθες, 17 Απριλίου, στο «Athénée» το επίσημο δείπνο για τη λήξη του «Our Ocean 2024», που έλαβε χώρα στην Έλλαδα.

Το κάλεσμα στο παγκοσμίου φήμης Athénée οργανώθηκε από τον επίτιμο Πρόξενο του Μονακό, Dr Βασίλη Αποστολόπουλο, και την εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Συνέδριο, Dr, Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Το δείπνο, που ήταν αφιερωμένο στην μπλε οικονομία και τη βιωσιμότητα, έδωσε το καλύτερο έναυσμα για τη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος, καθώς ο Όμιλος Πανά, στον οποίο ανήκει το ιστορικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, ήταν ο πρώτος που εισήγαγε τις μεθόδους βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις του.

Ο Χρύσανθος Πανάς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον πρίγκιπα Αλβέρτο τα βιβλία του «Athens Riviera» και «Greek Islands» από τις εκδόσεις «Assouline» και να υπογραμμίσει την έμφαση, που έχει δώσει στα βιβλία αυτά, στις ελληνικές θάλασσες.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, γνωστός για την περιβαλλοντική του δράση και ως επίτιμος καλεσμένος του Συνεδρίου «Our Ocean 2024», που έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δήλωσε για ακόμα μια φορά την αγάπη του στην Ελλάδα, ενώ είπε πως αναχωρεί ενθουσιασμένος από την επιτυχή έκβαση όλων των εργασιών και το υπέροχο δείπνο στο «Athénée».

Στο Athénée παρευρέθηκαν αρχηγοί κρατών, υπουργοί της κυβέρνησης και πρέσβεις χωρών από όλον τον κόσμο.