Ο Θανάσης Κουρλαμπάς διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ζήτησε την απομάκρυνση του Νίκου Πολυδερόπουλου από την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας».

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, απαντώντας σε ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη και της εκπομπής «Πρωινό Σουσου», που ανέφερε ότι, ο ηθοποιός είναι εκείνος που ζήτησε την απομάκρυνση του Νίκου Πολυδερόπουλου από την παράσταση που συμπρωταγωνιστούν.

Σε δηλώσεις του ο Θανάσης Κουρλαμπάς αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο. «Σήμερα, σε μια εκπομπή αναφέρθηκε το όνομά μου. Η μόνη δήλωση που έχω να κάνω, είναι ότι διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό μου. Έχει βγει μια ανακοίνωση από την παράσταση και τον σκηνοθέτη» σημείωσε ο ηθοποιός και ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ που περίμεναν να τελειώσει η παράσταση.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου, ο Νίκος Γεωργιάδης σημείωσε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» ότι μετά από επικοινωνία που είχε με ανθρώπους που δουλεύουν στην θεατρική παράσταση, έμαθε ότι ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν αυτός που ζήτησε από την παραγωγή να απομακρύνει τόσο τον Νίκο Πολυδερόπουλο, όσο και τον Θοδωρή Κατσαφάδο από το θεατρικό έργο.

Η πρώτη του αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου

Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά το ρεπορτάζ ότι ευθύνεται ο Θανάσης Κουρλαμπάς για την απομάκρυνσή του από την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» ήταν τα παρακάτω λόγια: «Παιδιά ό,τι είχα να πω το έχω πει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο»

Η ανακοίνωση της παραγωγής για το περιστατικό

«Δηλώνουμε και καθιστούμε σαφές ότι κανείς συντελεστής της παράστασης δεν ζήτησε, ούτε καν υπονόησε, την αντικατάσταση οποιουδήποτε άλλου συντελεστή», αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας παραγωγής.

Τι είχε πει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την απομάκρυνσή του από την παράσταση

Λίγο μετά την είδηση ότι τελικά δεν θα συνεχίσει στην παράσταση του χρόνου, ο Νίκος Πολυδερόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τόνισε ότι ενώ είχε υπάρξει συμφωνία με τους αρμόδιους για την επόμενη χρονιά, ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι στην παράσταση.

Για το πώς πληροφορήθηκε αυτή την απόφαση, ο Νίκος Πολυδερόπουλος απάντησε: «Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Αυτός ήταν ο λόγος και οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε, φεύγουμε. Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος από κάτι».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το εάν υπήρξε κάποια ένταση με κάποιον συνάδελφό του, απάντησε: «Είναι θέμα προσωπικών θέσεων στο θίασο. Ο καθένας συνάδελφος μπορεί να πει το οτιδήποτε, αλλά άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις. Μάλλον υπήρξε αυτός ο άνθρωπος που δεν ταιριάξαμε καλλιτεχνικά. Δεν θα έλεγα ότι έχει συμβεί κάτι στο παρασκήνιο, δεν μπορώ να καταλάβω».