Ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν θα συμμετέχει στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» του χρόνου, κάτι το οποίο του ανακοινώθηκε ξαφνικά από την παραγωγή.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ότι, έπειτα από επικοινωνία που είχε με ανθρώπους που δουλεύουν στη θεατρική παράσταση, έμαθε το όνομα του ανθρώπου που ζήτησε από την παραγωγή να απομακρύνει τον Νίκο Πολυδερόπουλο από το θεατρικό έργο. Όπως ανέφερε, αυτός είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

«Το όνομα που μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι ήταν ένα. Δεν υπήρχε διαφωνία σε αυτό, άρα μπορούμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια ότι ο άνθρωπος που ζήτησε να μην είναι στην παράσταση ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος είναι ο κύριος Θανάσης Κουρλαμπάς», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι οι ίδιες πηγές του είπαν ότι αυτοί οι ηθοποιοί δεν μιλούν καν μεταξύ τους.

Για το πώς πληροφορήθηκε αυτή την απόφαση, ο Νίκος Πολυδερόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και δήλωσε: «Μου είπαν ότι δεν ταιριάζουμε με κάποιον συνάδελφο καλλιτεχνικά. Αυτός ήταν ο λόγος και οφείλω να το σεβαστώ και από μια παράσταση που δεν μας θέλουνε φεύγουμε. Δεν μας διώχνει κάποιος, δεν αισθάνομαι διωγμένος από κάτι».

Ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη σχετικά με το παραπάνω ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη.