Η Μαντόνα είναι περήφανη για τον 23χρονο γιο της, Ρόκο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον γνωστό σκηνοθέτη, Γκάι Ρίτσι, που έληξε το 2008.

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής δημοσίευσε φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να έχει ενδώσει στη μεγάλη τάση της μόδας, που λέγεται «cowboycore», δηλ. καουμπόικο στιλ.

Η Μαντόνα φόρεσε ένα λευκό καουμπόικο καπέλο και τόνισε πως είναι περήφανη για την έκθεση του γιου της, Ρόκο Ρίτσι. «Χαίρομαι τόσο πολύ που είχα την ευκαιρία να απολαύσω την τελευταία συλλογή ζωγραφικής του γιου μου, που ονομάζεται “Pack A Punch”, εμπνευσμένη από μαχητές Muay Thai. Τόσο περήφανη!», σημείωσε χαρακτηριστικά η 65χρονη τραγουδίστρια.

Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της μουσικής παγκοσμίως, όμως η Μαντόνα είναι και μία τρυφερή μητέρα, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα 6 της παιδιά.

Ο γιος της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι μεγάλωσε σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον και, αν και οι γονείς του δεν είχαν κάποια επαφή με τη ζωγραφική, εκείνος έχει ταλέντο στην τέχνη αυτή.

Σημειώνουμε ότι ο Γκάι Ρίτσι παντρεύτηκε τη Μαντόνα το 2000 και ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Οκτώβριο του 2008. «Μπήκα μέσα σε μια σαπουνόπερα και έζησα μέσα σε αυτή για αρκετό καιρό» έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ο βρετανός σκηνοθέτης σε συνέντευξή του.