Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή που παρουσιάζει «ΜEGA Καλημέρα», σχολίασαν τις αντιδράσεις της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη μετά την είδηση ότι χώρισαν.

Αρχικά, η δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής, Φλορίντα Πετρουτσέλι σημείωσε για το ζευγάρι: «Ούτε όταν χώρισε ο Μπραντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί τέτοιος χαμός. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δημιουργήθηκε όλο αυτό. Aυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι βγήκαν κάποιοι και έλεγε ο καθένας τη δική του πληροφορία, αλλά και δεν την έλεγε κιόλας».

Τον λόγο πήρε με τη σειρά της η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σχολίασε: «Εδώ βλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας, η οποία στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλαδή δεν μπορείς στα ευχάριστα νέα, να δίνεις συνεντεύξεις, να μιλάς για τον έρωτά σου, να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη από το Survivor, να μιλάτε για τη διοργάνωση του γάμου και τις ημερομηνίες, αλλά όταν έρχεται η ώρα του χωρισμού να κάνεις ένα story και να λες «σας παρακαλώ, λίγο μπάστα».

Το συγκεκριμένο σχόλιο της παρουσιάστριας βρήκε σύμφωνο τον Θανάση Πάτρα, ο οποίος δήλωσε: «Θεωρώ ότι είναι δικαιώμά τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά δεν είναι ξεκάθαρο».

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Αντωνά δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που την περίμενα ενώ από την άλλη, ο Κώστας Φραγκολιάς, φίλος του ζευγαριού, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους σημειώνοντας πως είναι προσωρινός.

Ο Άρης Σοϊλέδης, έκανε τη δική του τοποθέτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ζήτησε από τα Μέσα να επιδείξουν διακριτικότητα και σεβασμό απέναντι στη δύσκολη προσωπική περίοδο που διανύει το ζευγάρι.