Την είδηση πως η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν χωρίσει, επιβεβαίωσε σήμερα ο πολύ καλό φίλος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς, στον αέρα της εκπομπής «Happy Day».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το ζευγάρι περνάει κρίση τις τελευταίες δέκα μέρες και μάλιστα η Μαρία Αντωνά έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί στη Γλυφάδα.

«Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση», είπε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς σημείωσε με την σειρά του που γνωρίζει το ζευγάρι: «Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν».

Διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες

Λίγες μέρες αφού γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο καθώς είδε την πόρτα της εξόδου από το Survivor, η Μαρία Αντωνά και ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η κίνηση που φούντωσε τις φήμες χωρισμού ήταν το ότι ο ένας δεν ακολουθεί πλέον τον άλλο στο Instagram ενώ διέγραψαν και τις κοινές τους φωτογραφίες.

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και αρκετές φορές είχαν ξεκινήσει προετοιμασίες προκειμένου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όμως πριν τη μεγάλη μέρα, κάτι συνέβαινε και το ανέβαλλαν.

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης