Στο τελευταίο live του show «Just 2Us» καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη ήταν ο Μανώλης Κονταρός ο οποίος αφιέρωσε μια μαντινάδα στην Δέσποινα Βανδή και μέσω αυτής ήρθαν οι αποκαλύψεις.

«Έλα Δέσποινα, όλος ο κόσμος με ρωτά, πώς πας με τον Βασίλη. Έλα, και λέω, αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όπα και όλος ο κόσμος με ρωτά πότε θα σε στεφανώσω. Έλα, Δέσποινα, πάρε απόφαση απάντηση να δώσω. Δέσποινα, ο Βασίλης μας πετά από τη χαρά του, εσύ είναι η αντιβίωση και όλα τα φάρμακά του. Είσαι το στήριγμά του. Πολύ το κουβεντιάζουμε για το δαχτυλιδάκι που σου έβαλε ο Βασίλης, Δέσποινα στο χεράκι» τραγούδησε ο Μανώλης Κονταρός και η κάμερα εστίασε στο χέρι της Δέσποινας Βανδή η οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Στο τέλος του τραγουδιού, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ρώτησε αν τελικά η τραγουδίστρια με τον Βασίλη Μπισμπίκη θα παντρευτούν. Η Δέσποινα Βανδή προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση και αποκάλυψε μόνο τον… κουμπάρο ο οποίος είπε πως σίγουρα θα είναι ο Μανώλης Κονταρός.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε και στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο να τονίζει πως: «Επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχει μονόπετρο, γιατί τόσο καιρό λέγαμε ότι μπορεί να είναι ένα δαχτυλίδι ως ευχαριστώ για την συμπαράστασή της στο πρόβλημα υγείας του. Εδώ τώρα, ακούμε για παντρειές, για κουμπαριές και το επιβεβαίωσε και η Δέσποινα».