Απηύδησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τους συνεχείς καυγάδες στο Survivor. Η παίκτρια της Κόκκινης Ομάδας λίγο πριν μπει στον στίβο μάχης για να αγωνιστεί για το έπαθλο επικοινωνίας, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με την κάμερα του ριάλιτι.

«Κεντρικό θέμα του συμβουλίου ήταν για άλλη μια φορά η Ασημίνα και ο τραυματισμός της. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαι συνέχεια το επίκεντρο και να πρέπει να παίρνω θέση για κάτι βλακώδες που μπορεί να είπε ένας άνθρωπος επάνω στο νεύρα του. Σίγουρα όμως εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκε αυτό ο Σταμάτης» ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Έχω μάθει να συγχωρώ στη ζωή μου αλλά από τότε που δημιουργήθηκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο, λένε. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι σε αυτό το παιχνίδι και να έρχομαι μόνιμα σε αντιπαράθεση με επαγγελματίες συγνωμάκιες» σημείωσε χαρακτηριστικά η έντονη προσωπικότητα της κόκκινης ομάδας του φετινού Survivor.

«Όταν φτάνουμε στο σημείο να λες ότι «θα παίζαμε και μπουνιές αν ήμουν άλλος άνθρωπος», αυτό σημαίνει ότι περιμένεις και μια συγνώμη από τον ίδιο τον Αλέξη. Δεν νομίζω όμως ότι ο Αλέξης πρέπει να ζητήσει συγνώμη από κάπου. Αντιθέτως νομίζω ότι θα έπρεπε ο Σταμάτης να αφήσει τη συγνώμη του, να βάλει μια τελεία και να μην προχωρήσει σε καινούργια παράγραφο για να πει και το άλλο του κομμάτι» τόνισε η παίκτρια.