Τα βέλη της κατά του James Καφετζή και της Σταυρουλας Χρυσαειδή πέταξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο νέο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/04). Η παίκτρια φαίνεται πως έχει φτάσει στα όριά της με όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Η αρχή έγινε, λίγο πριν βρεθούν στον στίβο μάχης. Η Ασημίνα θέλησε να μιλήσει στην κάμερα του Survivor και τα έβαλε με τον James.

«Δεν ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, γιατί όλη την νύχτα προσπαθούσα να σκεφτώ και να επεξεργαστώ το τι μπορεί να είπα, ώστε να είπε αυτό το πράγμα ο Τζέιμς στο συμβούλιο, ότι εγώ είπα κάποια βρισιά. Όλα έχουν αρχή, μέση και τέλος κι όλα ξεκίνησαν με τον Τζέιμς λέγοντας σε εμένα “τι θα συμβεί τώρα, πως όταν το βρίσκει θα μπαίνει να παίζει κι όταν δεν το βρίσκει δεν θα παίζει;”. Ο Τζέιμς χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου. Μπορεί να δείχνω μεγαλόσωμη και δυνατή και να με βλέπουν όλοι σαν ένα δυνατό άνθρωπο, αλλά μέσα μου είμαι πολύ ευαίσθητη.

Τις ηθικές αξίες, που έχω πάρει από την οικογένειά μου, όταν τις προσπερνάει κάποιος, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Επειδή έσκασα και γενικά, έχω σκάσει με πάρα πολλούς χαρακτηρισμούς σε αυτό το παιχνίδι, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν και στο συγκεκριμένο θέμα, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν με κακό τρόπο σχετικά με τον τραυματισμό μου. Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει ο James» σημείωσε η παίκτρια.

«Με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή»

Στην συνέχεια, όταν η Ασημίνα βρέθηκε μαζί με τους συμπαίκτες της μπροστά στον Γιώργο Λιανό, απασφάλισε.

Μεταξύ άλλων, η παίκτρια του Survivor σημείωσε πως «πλέον έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και κάποια πράγματα είναι περνάνε τις ηθικές μου αξίες σαν άνθρωπο. Δεν μπορώ πραγματικά άλλο, έχω δεχθεί πάρα πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές που δεν έχει καταγράψει η κάμερα. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Σταυρούλα που είπε, βγαίνοντας από το συμβούλιο. “μαλ… δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άνθρωπο από σένα”. Και σίγουρα, όταν καθόμουν και συζήταγα με την Κατερίνα Δαλάκα, είχε έρθει ο Τζέιμς και με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή. Είναι κουβέντες που δεν τις έχει καταγράψει η κάμερα και δεν έχω κάποια αποδεικτικό.

Αυτό όμως έγινε μέσα στο συμβούλιο και άμα θέλει η παραγωγή μπορεί να το πει. Το θέμα είναι ότι χαμογελάτε και είστε εριστικοί! Το ότι τα παιδιά με το παραμικρό κοροϊδεύουν το γνωρίζουμε όλοι και οι συμπαίκτες και οι φίλοι τους».