Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαρίνα Σάττι, αφού «έχασε» ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Σύμφωνα με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο πατέρας της τραγουδίστριας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Ζάρι» πέθανε πριν από λίγες ώρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Τι είχε δηλώσει παλιότερα για τον πατέρα της

Σε παλιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί στον πατέρα της.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές, όπως καταλαβαίνετε, και ακόμη υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ, λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου», είχε πει.

Η νεαρή ερμηνεύτρια είχε αποκαλύψει και τη γνωριμία της με την 15χρονη τώρα αδελφή της, καθώς ο πατέρας της έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια.

«Ο μπαμπάς μου μένει τώρα στο Σουδάν, απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου, που είναι δεκαπέντε χρονών, συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήταν 7, 8 χρονών. Είναι μικρούλα και δεν έχει άλλα αδέλφια. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, χορεύει, τραγουδάει, μιλάει πολλές γλώσσες. Ήθελε πάρα πολύ να μας βλέπει, μας έπαιρνε τηλέφωνο η μαμά της και μας έλεγε πως λέει συνέχεια στο σχολείο η μικρή ότι έχει δύο αδέλφια και θέλει να σας δει. “Απλώς είναι στην Ελλάδα”, έλεγε στους συμμαθητές της. Έχει φωτογραφίες μας στο σπίτι και λέει πως “αυτοί είναι η αδελφή και ο αδελφός μου”», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.