«Όταν ξυπνάω, δεν θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη», ανέφερε σε συνέντευξή της το πρωί της Δευτέρας 1/4 η Έφη Σαρρή, επισημαίνοντας πως το τελευταίο διάστημα νιώθει ότι είναι 110 ετών. Όπως, δε, τόνισε την ενοχλούν οι άσπρες τρίχες στους άντρες, ενώ εξήγησε γιατί έχει ψευδώνυμο.

«Μπορεί κάποια στιγμή να λύσω το μυστήριο με την ηλικία μου. Το όνομα Έφη Σαρρή είναι το καλλιτεχνικό μου. Οι όμορφες είναι οι νέες και φρέσκιες κοπέλες, όχι εγώ», είπε.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» δήλωσε πως είναι απαιτητική με τους συντρόφους που επιλέγει και συμπλήρωσε: «Δεν μου αρέσει να μην περιποιείται ένας άντρας τον εαυτό του. Υπάρχει χρωμοσαμπουάν για τους άντρες με άσπρες τρίχες, ας βάλουν. Αν κάποιος άντρας βάλει χρωμοσαμπουάν, σημαίνει πως δεν θα είναι άντρας μετά;».

«Έχω λάβει πολλά λουλούδια από άνδρες πάνω στην πίστα, ακόμα και τραπέζια στα πόδια μου. Ο έρωτας έρχεται και σου “χτυπάει” την πόρτα, δεν επιδιώκονται αυτά. Είμαι πολύ πονηρή, δεν αφήνω να φαίνονται αντρικά πράγματα στο σπίτι μου», τόνισε.