Η Κρίστεν Στιούαρτ και η αρραβωνιαστικιά της, Ντίλαν Μέγιερ, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Θα είναι μια τελετή μικρή, μια γιορτή με φίλους στην ουσία» αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Us Weekly.

Η Στιούαρτ και η Μέγιερ είναι μαζί από το 2019 και αρραβωνιάστηκαν το 2021.

«Είναι σε πολύ καλή φάση, υποστηρίζουν η μία την άλλη και περνούν όλο το χρόνο τους μαζί όταν δεν δουλεύουν» πρόσθεσε η πηγή.

Η Κρίστεν Στιούαρτ και η Ντίλαν Μέγιερ

«Έγινε η παραδοσιακή πρόταση γάμου αλλά μετά δεν σχεδιάσαμε ποτέ τη γαμήλια δεξίωση» ανέφερε η ηθοποιός στο podcast «Not Skinny But Not Fat» νωρίτερα τον Μάρτιο. «Κάποια στιγμή θα το κάνουμε αλλά δεν βιαζόμαστε. Λογικά θα γίνει μετά την πρώτη μου ταινία» είπε η Στιούαρτ αναφερθείσα στο «The Chronology of Water» στο οποίο ντεμπουτάρει ως σκηνοθέτρια.

«Πρέπει να το κάνω αυτό πριν παντρευτούμε. Επειδή πρέπει να στείλουμε προσκλήσεις και να δώσουμε χρόνο στον κόσμο να προετοιμαστεί, ας πούμε, γι’ αυτό» είπε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο podcast, η Κάθριν Στιούαρτ αποκάλυψε ότι η ίδια και η σύντροφός της έχουν κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων: «Έχουμε κάνει διάφορα πράγματα όπως το να καταψύξουμε τα ωάριά μας και άλλα τέτοια. Έτσι, όταν θελήσουμε να αποκτήσουμε οικογένεια, θα μπορούμε να το κάνουμε».