Την επιθυμία του να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι εξέφρασε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη.

«Και εμείς οι ηθοποιοί γινόμαστε πολλές φορές παρουσιαστές. Είμαστε καλοί; Αξίζουμε να είμαστε; Και εγώ θα μπορούσα και θα μου άρεσε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι. Νομίζω ότι θα μου πήγαινε. Δεν είναι ανάγκη ρε παιδί μου οποιοδήποτε νέο τηλεπαιχνίδι να το παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος. Τον αγαπώ πολύ. Με τον Μάρκο Σεφερλή έχω συνεργαστεί. Αυτό που κάνει τώρα είναι παιχνίδι μεν αλλά σαν σόου. Δεν το βλέπω πολύ το συγκεκριμένο όχι λόγω του Μάρκου, αλλά βαριέμαι το project και από παλιά που είχε ξαναγίνει. Προτιμώ να βλέπω το 5×5» είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ τον εαυτό μου. Είναι κι αυτό που δεν έχουμε στην Ελλάδα manager όπως σε άλλες χώρες, όπου πηγαίνει ένας άνθρωπος ψυχρά και συζητά την αξία σου και το πόσο κοστίζεις. Εμείς πρέπει οι ίδιοι να πουλάμε τον εαυτό μας, λες και είμαστε στη λαϊκή και πουλάμε πατάτες» συνέχισε ο Σταύρος Νικολαΐδης.