Ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο ηθοποιός μίλησε για όσα είχε πει για το ρέικι, την απιστία, αλλά και τη συγκατοίκηση.

«Ως παιδί δε με θεωρούσα όμορφο όταν κοιταζόμουν στον καθρέφτη. Μετάνιωσα που είπα ότι φτιάχνω χαλασμένες συσκευές με το ρέικι. Δεν είμαι μάγος, ήμουν αγωγός ενέργειας και επιδιορθώθηκε η χαλασμένη συσκευή. Ενώ ήμουν ηθοποιός, εργαζόμουν και έκαναν τοποθετήσεις φωτοβολταϊκών», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε στη συνέχεια: «Έχω απιστήσει. Υπήρχαν απιστίες που τις μετάνιωσα και κάποιες όχι. Έχει αλλάξει πλέον ο τρόπος που βλέπω το σ..ξ. Το σ..ξ παίζει σπουδαίο ρόλο σε μία σχέση. Πρέπει να γίνεται καλό σ..ξ και να υπάρχει ικανοποίηση και από τους δύο. Όταν σταματάει το ζευγάρι να κάνει καλό σ..ξ, μπορεί να το ψάξει άλλου».

Ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε επίσης: «Η συγκατοίκηση με πιέζει, θέλω τον χώρο μου. Το ιδανικό είναι να υπάρχουν δύο σπίτια. Ωραία θα ήταν το παιδί να μένει σε δύο σπίτια, ένα της μητέρας και ένα του πάτερα. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο στις σχέσεις. Υπάρχουν 20χρονα με μυαλά 40χρονου και το αντίστροφο».