Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου έδωσε ο Πάνος Μουζουράκης σήμερα Πέμπτη (21/12). Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε πριν από μερικούς μήνες την καλύτερή της φίλη, Μαριλού Κόζαρη, γεγονός που του έδωσε το ερέθισμα, να της θέσει μια επική ερώτηση:

«Εσύ, που είναι φίλη σου και την ξέρεις περισσότερα χρόνια από μένα, με εγκρίνεις;»

«Στην αρχή όχι. Σε θαύμαζα πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Ήξερα ότι είσαι καλό παιδί, αλλά ένιωθα ότι έχεις μία “τρέλα”. Καλή τρέλα. Και επειδή η Μαριλού είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ με τη δουλειά, λέω “αυτός ο άνθρωπος θα μπορέσει να τη φέρει στο κέντρο της;” Κατάλαβες. Με αυτό που είδα στην πορεία, έπαθα σοκ. Για αυτό καμία φορά πριν γνωρίσεις έναν άνθρωπο και τον δεις πώς συμπεριφέρεται στη σχέση… Μπορεί να τον θαυμάζεις και να λες, αλλά ποτέ μην πεις την άποψή σου χωρίς να τον δεις πώς συμπεριφέρεται. Βγάλατε ο ένας στον άλλον τον καλό του εαυτό» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, και την κόρη τους – «Την ερωτεύομαι κάθε μέρα»

Ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρθηκε στη συνέχεια στις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή του την τελευταία χρόνια και το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος ως άνθρωπος.

«Ο Άγιος Βασίλης το 2023 μου έφερε ό,τι ακριβώς είχα ανάγκη, ό,τι ζητούσα με τον πιο όμορφο τρόπο και δεν το περίμενα. Επειδή πιστεύω όχι μόνο στον Θεό, και στον Άγιο Βασίλη, αλλά και στο “ζήτα και θα σου δοθεί”, εμένα μου ήρθε αργότερα από τη στιγμή που το ζήτησα, γιατί έπρεπε να είμαι έτοιμος. Έχουν συμβεί πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Όλοι θέλουμε τον τέλειο άνθρωπο, χωρίς να είμαστε εμείς τέλειοι. Αν είχα συναντήσει αυτόν τον άνθρωπο, αυτή την υπέροχη φίλη σου, πριν από 10 χρόνια, δεν ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να καταλάβω και να δω το φως και να δω όλο αυτό το πράγμα που με έκανε να αισθανθώ πλήρης, ευτυχισμένος και έτοιμος γι’ αυτή τη μετάβαση. 

Οπότε το “περίμενε” δεν αφορά μόνο στο να περιμένεις να έρθει ο άλλος άνθρωπος, αλλά και στο να περιμένεις να ωριμάσεις κι εσύ μέσα σου, για να ξέρεις τι είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Στη δική μου περίπτωση, για άλλο πήγαινα και τελικά πέτυχα λαχείο» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για το περίφημο βίντεο, που είχε ανεβάσει λίγο πριν τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να μην πάνε στον γάμο του, εξηγώντας τους λόγους που το έκανε.

«Ήθελα να έχω θέσει την άποψή μου για το πώς εγώ αισθάνομαι γι’ αυτό, αν είναι να γίνει μέρος του gossip χωρίς να υπάρχει κάποια εμπάθεια απέναντι στον κλάδο των δημοσιογράφων και την τηλεόραση.

Δε χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα, δεν μπορώ να εμποδίσω κάποιον να κάνει τη δουλειά του… Για πολύ καιρό απέφευγα να βγάλω προς τα έξω την προσωπική μου ζωή. Δεν το έκανα για λόγους “κλειδαρότρυπας”, αλλά γιατί πιστεύω ότι όταν η προσωπική σου ζωή αφορά περισσότερο από το καλλιτεχνικό σου έργο, είναι σαν να χάνεις τη μπάλα» είπε.

Ακόμα, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τους γονείς της Μαριλούς Κόζαρη, δηλώνοντας: «Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι οι γονείς της Μαριλούς. Είναι μέσα στα δώρα του 2023 που ήρθαν. Αν διαβάσεις παλαιότερες συνεντεύξεις μου, θα δεις ότι θεωρούσα πολύ επικίνδυνο το να κάνεις παιδί…

Το παιδί προέκυψε πολύ γρήγορα μέσα στη σχέση. Όταν συζητήθηκε το θέμα, η απόφαση πάρθηκε από κοινού και έβγαζε νόημα ξαφνικά. Ενώ θεωρώ πολύ θαρραλέο στους ανθρώπους να λένε ότι δε χρειάζονται βοήθεια και θα τα καταφέρουν μόνοι τους, τελικά νομίζω ότι κάνει τρομερά καλό σε όλους το να μην πέσει το βάρος μιας νέας ψυχής, που θέλει τόση πολλή φροντίδα και αγάπη, πάνω σε έναν ή δυο μόνο ανθρώπους. Αυτό ίσως είναι δική μου άποψη, γιατί είμαι ευθυνόφοβος και αδύναμος να το αναλάβω μόνος μου».

«Αυτή την περίοδο οι ώρες που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες, αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως ότι είναι σε καλά χέρια. Πριν γνωρίσω τη Μαριλού, μου είχαν πει ότι όταν βρω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναλογιστώ αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος να το μεγαλώσει σε περίπτωση που πάθαινα κάτι ή η σχέση πάθαινε κάτι.

Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλούς. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα» είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Η αποκάλυψη για την επικοινωνία με τον πατέρα Αντώνιο τον Σεπτέμβριο και όσα του είπε

Μέσα σε όλα, ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρθηκε και στον πατέρα Αντώνιο και το σκάνδαλο με την Κιβωτό του Κόσμου, αποκαλύπτοντας τη συνομιλία που είχε μαζί του λίγους μήνες πριν.

«Ακόμα περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποφανθεί και την αλήθεια να λάμψει για την υπόθεση του πατρός Αντώνιου. Αν αθωωθεί, θα το πούνε; Έχοντας μια μικρή επαφή με την Κιβωτό, πολλές φορές άκουσα ότι δεν συνέφερε ή δεν ήταν μέσα στο σχέδιο να ακουστεί και η άλλη πλευρά… 

Τη στιγμή που ξέσπασε αυτό το σκάνδαλο… ο κόσμος ξαφνικά σταμάτησε να δίνει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις… Δε ξέρω ποιοι είναι, αλλά για να λένε τα παιδιά ότι χρηματίστηκαν, κάποιος είχε σκοπό να το δημιουργήσει αυτό το σκάνδαλο. Αν είναι δημιούργημα. Τελικά ο σκοπός ποιος ήταν;

Όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, follow the money και θα δεις ποιος κέρδισε από αυτή την ιστορία. Με τον πατέρα Αντώνιο μίλησα τελευταία φορά όταν έδωσα κατάθεση. Νομίζω ήταν κοντά στον Σεπτέμβριο. Φαίνεται ότι τον έχει πληγώσει αυτή η κατάσταση πάρα πολύ. Υπάρχει όμως ακόμα η σπίθα μέσα του. Κλείσαμε το τηλέφωνο με τη φράση, “Πάνο, θα την ξαναχτίσουμε την Κιβωτό με τις πέτρες που μας πετάξανε”» είπε ο Πάνος Μουζουράκης.