Για την επιστροφή της θρυλικής σειράς «Τμήμα Ηθών» στην οποία τελικά μπήκε… φρένο, την σύζυγό του με την οποία είναι μαζί 51 χρόνια αλλά και το πώς θέλει να είναι η τελευταία μέρα της ζωής του, μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Λιάνα Ζημάλη και αναφέρθηκε σε όλα.

«Μας προτάθηκε από τον Ant1 να επανέλθει το Τμήμα Ηθών, άλλα αποσύρθηκε η πρόταση. Το έναυσμα για να ξεκινήσω την σκηνοθεσία ήταν όταν η γιαγιά μου με πήγε στα γυρίσματα της Λίμνης των στεναγμών, με την Ειρήνη Πάπα», είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε στη συνέχεια: «Με τη σύζυγό μου είμαστε 51 χρόνια μαζί. Μία γυναίκα καταλαβαίνει αμέσως αν ο άντρας έχει εξοκείλει, δεν μπορεί να της κρυφτεί. Το μυστικό στη 50ετη σχέση μας είναι ότι λέω ναι σε όλα και κάνω ό,τι θέλω. Έχω κάποια φετίχ στην καθημερινότητά μου. Θέλω να πίνω καφέ σε συγκεκριμένο φλιτζανάκι. Δεν έχω δανείσει ποτέ βιβλίο, είναι το μοναδικό πράγμα που δε δανείζω. Είμαι πολύ χαζός για να καταλάβω αν με φλέρταραν για να πάρουν ρολό».

Για τον Απόστολο Γκλέτσο, ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε: «Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν επιτυχημένος δήμαρχος. Την πρώτη τετραετία την κέρδισε λόγω δημοσιότητας, αλλά τη δεύτερη φορά έκανε έργο στην περιοχή του».

Για τις δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο Μανούσος Μανουσάκης απάντησε: «Η κυρία Βλαντή είναι μέλος του δικαστικού σώματος; Έγινε εισαγγελέας; Έβαλε κάποια ποινή; Έχει κάποια δικαστικά στοιχεία; Ο κ. Κιμούλης έχει καταδικαστεί για κάτι; Έγινε κάποια μήνυση εναντίον του; Θα συνεργαζόμουν μαζί του».