Περίμενε μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου της για να κάνει σεξ και τώρα δίνει συμβουλές και σε άλλες παρθένες που θέλουν να ολοκληρώσουν τη σχέση τους μετά το μυστήριο. Σε μια παρουσίαση με θέμα «ομιλίες της συζύγου» που ανέβασε στο YouTube, η Χριστιανή από τον Καναδά, Alicia Tucker, η οποία είναι παντρεμένη με τον Τζόσουα, είπε ότι ήλπιζε να καλύψει ένα κενό πληροφοριών για τις θρησκευόμενες μέλλουσες νύφες, αναφέροντας ότι δεν έχει δει πολλές γυναίκες να ακολουθούν την πίστη για το πότε πρέπει να είναι η πρώτη φορά που θα κάνουν σεξ.

Αρχικά, συμβούλεψε τις γυναίκες να συζητήσουν ανοιχτά για το σεξ με τον σύντροφό τους και τυχόν ανησυχίες που έχουν, όπως τον πόνο που μπορεί να νιώσουν, πριν την σεξουαλική πράξη.

«Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να νιώθετε ότι κουβαλάτε όλες τις ανησυχίες μέσα σας και είναι επίσης μέρος της όλης διαδικασίας οικειότητας», είπε. Συνέστησε επίσης στις παρθένες να κάνουν ένα ντους πριν τη συνουσία για να ηρεμήσουν και να διευκολύνουν έτσι τη σεξουαλική επαφή. Η Tucker προειδοποίησε επίσης τις γυναίκες ότι θα πρέπει να περιμένουν αίμα εάν είναι παρθένες και τους συνέστησε να βάλουν μια πετσέτα στο κρεβάτι για να… αποτρέψουν το χάος.

Το σημαντικότερο… Να είστε παρούσες στη διαδικασία

«Αν τα πράγματα είναι κάπως άβολα, αν δεν πάνε εξαιρετικά ομαλά, αν είναι λίγο ακατάστατα, απλά γελάστε», συνέχισε. «Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της όλης διαδικασίας».

Στη συνέχεια, η Χριστιανή δημιουργός περιεχομένου αποκάλυψε έναν τρόπο για να αντιμετωπίσει κάτι με το οποίο «αγωνίστηκε» προσωπικά τη πρώτη νύχτα του γάμου της. Να είναι… παρούσα.

«Είναι τόσο δύσκολο όταν η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη. Είναι μια ολοκαίνουργια εμπειρία που περίμενες όλη σου τη ζωή και φτάνει η στιγμή την πρώτη νύχτα του γάμου», εξήγησε. Επειδή τα «συναισθήματα είναι ανάμεικτα», το να είσαι «παρών» γίνεται ακόμη πιο δύσκολο – αλλά το να μην είσαι παρών, προειδοποίησε, θα σε κάνει να ξεχάσεις τις λεπτομέρειες που θα ήθελες να θυμάσαι για την υπόλοιπη ζωής σου. «Αν μπορείτε απλά να προσπαθήσετε με κάποιο τρόπο να χαλαρώσετε και να ζήσετε πραγματικά την κάθε στιγμή αντί να είστε πολύ “σφιγμένες” και να μην είστε παρόντες, θα είστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό μετά», είπε.

«Είναι πολύ σημαντικό να ουρήσεις μετά το σεξ»

Η Tucker είπε επίσης ότι πρέπει να γίνει… δουλειά και μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης. «Υπάρχει μία πολύ, πολύ πρακτική συμβουλή αλλά δυστυχώς, δεν νομίζω ότι πολλές χριστιανές κοπέλες την γνωρίζουν», δήλωσε. «Είναι πολύ σημαντικό να ουρήσεις μετά το σεξ». Η Tucker είπε στους θαυμαστές της ότι έμαθε για το “κόλπο” μόλις λίγες εβδομάδες πριν την πρώτη της σεξουαλική επαφή. Σύμφωνα με την Κλινική του Κλίβελαντ, «η ούρηση είναι το ισχυρό πλυστικό για την ουρήθρα», που σημαίνει ότι η ούρηση αμέσως μετά την πτώση θα ξεπλύνει τα μικρόβια που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια του σεξ από την ουρήθρα προτού προκαλέσουν ουρολοίμωξη».

Στα σχόλια κάτω από το βίντεο, κάποιες παρθένες γυναίκες επικρότησαν την ειλικρίνεια της Tucker και έδωσαν ακόμη και τις δικές τους συμβουλές…