Ο Robbie Williams υποστήριξε πως περνάει «εμμηνόπαυση» καθώς άνοιξε την καρδιά του αναφερόμενος στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο 49χρονος τραγουδιστής υποστήριξε πως τα χρόνια ξέφρενων πάρτι και καταχρήσεων τον έχουν αφήσει «γαμ…να κομμάτια», ενώ αποκάλυψε πως έχει μειωμένη διάθεση για σεξ και του πέφτουν τα μαλλιά.

«Τα μαλλιά μου αραιώνουν, η τεστοστερόνη με έχει εγκαταλείψει, η σεροτονίνη δεν υπάρχει και η ντοπαμίνη μας αποχαιρέτισε χρόνια πριν», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα «The Sun».

«Περνάω εμμηνόπαυση», συνέχισε και αποκάλυψε τι του λέει η κόρη του για την κατάστασή του: «Η κόρη μου μου λέει: “Ο μπαμπάς είναι τεμπέλης”. Δεν μου αρέσει ο όρος “τεμπέλης”, καθώς έτσι με αποκαλούσαν όταν ήμουν μικρότερος. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι απλά γαμ…να κομμάτια από όλα αυτά που έκανα στον εαυτό μου τη δεκαετία του ’90 και μερικά κομμάτια της δεκαετίας του 2000».

Με τα 50ά γενέθλιά του να πλησιάζουν και το Netflix να ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, ο pop star, αναφέρθηκε και στα προβλήματά του με τον ύπνο. «Κοιμάμαι διαφορετικές ώρες σε σχέση με άλλους ανθρώπους. Με τραβάει η ώρα 4 π.μ. και κοιμάμαι στις έξι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό. Πηγαίνω για ύπνο στις 11 το βράδυ και είμαι ξαπλωμένος εκεί εντελώς ξύπνιος και σε πλήρη εγρήγορση μέχρι τις 5 το πρωί». Στο παρελθόν, ο Williams είχε αναφερθεί στις μάχες του να ξεπεράσει τον εθισμό του σε υπνωτικά χάπια.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix

Μιλώντας για το ντοκιμαντέρ του Netflix ανέφερε πως τον πήγε πίσω σε μια άλλη εποχή και βλέποντάς το ήρθαν αναμνήσεις, ενώ τόνισε πως ήταν σαν να βλέπεις ένα δυστύχημα σε slow motion. Ανέφερε πως του ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσει. Υπογράμμισε κάτι που λέει και στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ: «Το παρελθόν των έχει πιάσει κεφαλοκλείδωμα».

Σε αυτό καταγράφονται οι καταχρήσεις του, ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε πως ήρθε αντιμέτωπος με διατροφικές διαταραχές.

Μίλησε επίσης για το ότι δεν του αρέσει η εικόνα του. Μάλιστα, βάσει συμβολαίου ο Williams δεν μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπό του, αλλά τώρα, λέει, είναι έτοιμος να κάνει lifting στον λαιμό του, αλλά και να αλλάξει τα δόντια του. Η γυναίκα του μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε πως του έχει αναφέρει πως θα μπορούσε να κάνει παραπάνω botox για να διορθώσει τις ατέλειες που έχει προκαλέσει ο χρόνος

«Νομίζω ότι η εικόνα που έχουν οι άνθρωποι για την πλαστική χειρουργική βασίζεται σε κακά παραδείγματα. Δεν συνειδητοποιούν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στη βιομηχανία του θεάματος το έχουν κάνει, αλλά δεν το καταλαβαίνεις – το 90% τοις εκατό είναι αρκετά αξιοπρεπές. Θα κάνω επίσης τα δόντια μου στην Τουρκία – ψάχνω για τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα καλύτερα δόντια», δήλωσε. «Θα το κάνω και θα κάνω και ανόρθωση λαιμού. Θα είναι ένα δώρο στον εαυτό μου», κατέληξε.