Το δικό της σχόλιο έκανε η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα σχετικά με τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ. Η κ. Νέγκα στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter σχολίασε πως θα έπρεπε ο κ. Κασσελάκης για λόγους συμβολικούς και ως συμπαράσταση στους υπόλοιπους γκέι που δεν μπορούν να παντρευτούν τον σύντροφό τους, να περιμένει.
Ωστόσο, δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές της στο ζευγάρι.

«Ο Κασσελάκης παντρεύεται στις ΗΠΑ γιατί μπορεί …όλα τα υπόλοιπα gay ζευγάρια στην Ελλάδα, δεν μπορούν! Θα περίμενα για λόγους συμβολικούς να συμμεριστεί το πρόβλημα και να περιμένει. Ωστόσο να ζήσουν», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε το βράδυ της Τετάρτης προς τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι παντρεύεται σήμερα με πολιτικό γάμο τον σύντροφό του στις ΗΠΑ, μετά το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει. Ο γάμος θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, με τον κ. Κασσελάκη να εξηγεί κατά τη χθεσινή του εισήγηση στην Πολιτική Γραμματεία πως αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκε στην Αμερική.