Η Ελένη Γερασιμίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα και ρωτήθηκε να πει την άποψή της για τον Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί μέρος της δικής της κοινωνίας.

Μιλώντας για το θέμα της παρένθετης μητέρας που προέκυψε έπειτα από την αποκάλυψη του κ. Κασσελάκη πως θα ήθελε να αποκτήσει δύο γιους, η αγαπημένη ηθοποιός, τόνισε: «Τα παιδιά είναι το ιερότερο πράγμα στον κόσμο, άμα τα αγαπούν οι άνθρωποι τα παιδιά, να τα αγαπούν. Το θέμα των παιδιών, δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί τους άλλους ανθρώπους, εκτός από τους ενδιαφερομένους. Δεν κρίνω κανέναν και δεν επεμβαίνω σε αυτά τα ζητήματα καθόλου».

Έπειτα παρέπεμψε στην Κούβα για να υπογραμμίσει πως εκεί ζητήματα σαν κι αυτό έχουν βρει λύσει και με προοδευτικό τρόπο, μάλιστα. «Όσο κι αν νομίζουν ότι οι ΚΚΕ είμαστε οπισθοδρομικοί και θα σας πω το παράδειγμα της Κούβας. Αυτά έχουν λυθεί όλα εκεί με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς καμία οπισθοδρόμηση», σημείωσε χαρακτηριστικά. Βέβαια, πάνω σε αυτό ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε πως η πλειοψηφία των υποστηρικτών του ΚΚΕ είναι «οπισθοδρομικοί».

Η Ελένη Γερασιμίδου έπειτα ανέφερε σχετικά με την άποψή της για τον κ. Κασσελάκη. «Δεν είναι μέρος της δικής μου κοινωνίας ο κύριος Κασσελάκης και πολλοί άλλοι. Η δική μου κοινωνία είναι οι άνθρωποι του μόχθου».