Για ένα προσωπικό δράμα που βίωσε το περασμένο καλοκαίρι μίλησε η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου. Δυστυχώς, το σπίτι της και το εξοχικό της επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές που συντελέστηκαν στη χώρα μας, καθώς το ένα κάηκε στη φωτιά της Μάνδρας, ενώ το άλλο πλημμύρισε.

Η κ. Ασλάνογλου βρέθηκε στην επίσημη προβολή της νέας σειράς του ANT1+ «Ψυχοκόρες», και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το δύσκολο καλοκαίρι που είχε να αντιμετωπίσει. Στην εκπομπή «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαρίνα Ασλάνογλου αναφέρθηκε στα όσα συντελέστηκαν στα δύο της σπίτια.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος το καλοκαίρι, όχι μόνο πλημμύρισε το σπίτι μας, κάηκε και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του εξοχικού μας έξω από τη Μάνδρα. Είχαμε δύο στα δύο. Και καήκαμε και πνιγήκαμε.

Εμείς δόξα τω Θεώ είμαστε καλά, δεν είχαμε μεγάλες απώλειες, και τουλάχιστον αυτά φτιάχνονται. Και στις δύο περιπτώσεις δεν ήμουν εκεί. Στη μια ήταν ο άνδρας μου και στην άλλη η μητέρα του. Υπήρχαν άνθρωποι δίπλα τους που βοήθησαν και ξεπεράστηκε το πράγμα».