Η τακτοποίηση σπιτιού είναι ένα από εκείνα τα projects που κατά πάσα πιθανότητα δεν ενθουσιάζει κανέναν (εμένα σίγουρα όχι). Άλλοι αποφασίζουν να την κάνουν με μια μεγάλη ανάσα σαν να βουτούν στην κρύα θάλασσα και άλλοι μπορούν να το αναβάλλουν και να το αναβάλλουν… Ας είμαστε ειλικρινείς: Η ακαταστασία συμβαίνει στο πι και φι, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την τακτοποίηση.

Φαντάσου, για παράδειγμα, να ξυπνάς αργοπορημένα επειδή πάτησες πολλές φορές snooze, να μην έχεις τι να φορέσεις γιατί όλα είναι στα ασιδέρωτα (η αναβλητικότητα που λέγαμε), να πηγαίνεις στην κουζίνα να ετοιμάσεις πρωινό και να ανοίγεις ντουλάπια και ψυγείο βγάζοντας τρόφιμα και αφήνοντάς τα στον πάγκο (ταυτίζομαι) κ.ο.κ. Και αυτή είναι απλά μία τυπική πρωινή ρουτίνα. Αν, παρεμπιπτόντως, θέλεις κάτι καλύτερο για εσένα και τα πρωινά σου τότε ρίξε μια ματιά εδώ.

Αν όλα τα παραπάνω σου ακούγονται οικεία, τότε αυτό είναι το σημάδι που έψαχνες για να ξεκινήσεις την τακτοποίηση σπιτιού.

Τα οφέλη της τακτοποίησης σπιτιού τα έχουμε αναφέρει εκτενέστερα και ομολογουμένως είναι πολλά: λιγότερο άγχος, καλύτερος ύπνος, καθαρό σπίτι κ.ά. Στη συνέχεια σε συστήνουμε με 4 διαφορετικές και αρκετά δημοφιλείς μεθόδους τακτοποίησης και οργάνωσης του σπιτιού σου.

Διάβασε περισσότερα στο Love Yourself