Ξέσπασε ο πατέρας του 3χρονου από την Τήνο, που πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι, καθώς έκανε νέες δηλώσεις, όπου ανέφερε ότι κανείς δεν είχε ειδοποιήσει την παιδίατρο στο Κέντρο Υγείας ότι το περιστατικό ήταν επείγον.

«Δεν είμαι καθόλου καλά αλλά δεν μπορώ να ακούω ό,τι να ‘ναι. Ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας λέει ότι το παιδί μου έφτασε στο κέντρο στις 9:02. Εγώ έχω βίντεο από κάμερες του μαγαζιού μου που το παιδί μου είναι ζωντανό 9:01», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News.

Έπειτα, είπε ότι «η αλήθεια είναι πως όταν φτάσαμε στο Κέντρο Υγείας, όντως υπήρχε παιδίατρος αλλά κανείς δεν ενημέρωσε ότι ήταν επείγον. Το καταλαβαίνετε αυτό; Η παιδίατρος είχε ραντεβού σε άλλο θάλαμο, το ολοκλήρωσε και μετά ήρθε στο παιδί μου».

«Καλό θα ήταν να ζητήσουν μία συγγνώμη αντί να βγάζουν ανακοινώσεις, δεν σέβονται τη μνήμη του παιδιού μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Το χρονικό

Σημειώνεται, ότι το τραγικό περιστατικό έγινε το πρωί της Τρίτης (29/8) λίγο μετά τις 9 το πρωί. Η νταντά βλέποντας το παιδί να πνίγεται, ειδοποίησε τον πατέρα του, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην επιχείρηση που διατηρεί με ποδήλατα.

Ο πατέρας μετέφερε το παιδί στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να κάνουν μαλάξεις, με ρώγες σταφυλιού να βγαίνουν από το στόμα του μικρού. Στη συνέχεια, περιπολικό μετέφερε το 3χρονο στο Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, χωρίς αποτέλεσμα.