Στη σύλληψη ενός 32χρονου Αμερικανού τουρίστα που γυρνούσε γυμνός στο νησί της Γαύδου προχώρησαν οι Αρχές το απόγευμα της Πέμπτης 24 Αυγούστου. Σύμφωνα με τις σχετικές καταγγελίες, ο νεαρός άντρας αυνανιζόταν μπροστά στους λουόμενους ενώ δεν δίστασε να μπει σε σπίτι όπου έμενε ζευγάρι Ελλήνων με τις 2 κόρες τους.

Τελικά, ο 32χρονος Αμερικανός συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού πρώτα αντιστάθηκε της σύλληψης και επιτέθηκε στους αστυνομικούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι παράπονα για τον άντρα που γυρνούσε γυμνός έκαναν παραθεριστές στο νησί αλλά και η δήμαρχος Γαύδου.

Όπως ανέφεραν από το πρωί της Τετάρτης 23 Αυγούστου ο Αμερικανός αυνανιζόταν μπροστά σε κόσμο, λουόμενους και νεαρές κοπέλες. Εξάλλου, μήνυση σε βάρος του υπέβαλε κι ένα ζευγάρι Ελλήνων, μιας και όπως κατήγγειλαν ο 32χρονος μπήκε στο σπίτι όπου διέμεναν με τις δύο κόρες τους.

Έπειτα από τα παραπάνω, ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε σε παραλία το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς και προσήχθη διά της βίας, καθώς αντιστάθηκε στη σύλληψή επιτιθέμενος στα όργανα της τάξης.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, ο Αμερικανός αναγνωρίστηκε από το ζευγάρι Ελλήνων και συνελήφθη με τις κατηγορίες της «βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων», της «παράνομης βίας» και της «προσβολής γενετήσιας ευπρέπειας».

Μετά τη σύλληψή του ο 32χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Χανίων, απ’ όπου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ ζητήθηκε η υποβολή του σε ψυχιατρική εξέταση.