Προσφέροντας πάντα τις καλύτερες λύσεις στις καλύτερες τιμές, η LEROY MERLIN έρχεται με προτάσεις που θα αναβαθμίσουν το σπίτι τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Με μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα της LEROY MERLIN ή στο leroymerlin.gr μπορεί κανείς να βρει ιδέες για να διευκολύνει τις εργασίες στο σπίτι, να ανανεώσει τους χώρους του και να τους κρατήσει ζεστούς, με προσφορές που θα διαρκέσουν έως και 27/10.

Η βελτίωση και η ανακαίνιση του σπιτιού είναι υπόθεση που δε σταματά ποτέ. Έτσι, η  LEROY MERLIN προτείνει και τον Οκτώβριο προϊόντα που θα συμβάλλουν στην αλλαγή της εικόνας των χώρων του σπιτιού. Πιο συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν να αλλάξουν το πάτωμα στο σπίτι τους, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε laminate επιλογές που βρίσκονται έως και 20% φθηνότερα. Επιπλέον, το project «ανακαίνιση μπάνιου» συνεχίζεται με τα σετ wc Sensea να προσφέρονται με -20%.

Για αυτούς που θέλουν να δώσουν νέο αέρα και στυλ στο χώρο τους, όλες οι διακοσμητικές κουρτίνες και τα μαξιλάρια είναι σε προσφορά -20%.  Η ανανέωση της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού συμπληρώνεται με τη γκάμα κρεμαστών φωτιστικών να βρίσκονται σε προσφορά –30%.

Τα σπιτικά μαστορέματα είναι υπόθεση όλων και μπορούν να γίνουν πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Γι’ αυτό επώνυμα δράπανα και δραπανοκατσάβιδα προσφέρονται έως και -20%.

Τέλος, όσοι ψάχνουν οικονομικές λύσεις για την θέρμανση του σπιτιού τους, η σόμπα ξύλου MG60 Magma 8.5Kw από 119 ευρώ, έρχεται στην τιμή των 99 ευρώ.

Και τον Οκτώβριο, τα καλύτερα για το σπίτι είναι στη LEROY MERLIN!

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το φυλλάδιο με τις προσφορές Οκτωβρίου.