Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του υπεραθλητή Λευτέρη Παρασκευά που περιλάμβανε 40 χλμ τρέξιμο, 18 χλμ κολύμβηση και 120 χλμ ποδηλασίας, με τερματισμό στο Grand Resort Lagonissi.

Το ξενοδοχείο αγκάλιασε εξαρχής αυτήν τη σημαντική φιλανθρωπική πρωτοβουλία του αθλητή με στόχο τη συγκέντρωση πόρων που θα αξιοποιηθούν από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» (www.desmos.org) σε φορείς και οργανισμούς στήριξης παιδιών που έχουν ανάγκη.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς μετά από περίπου 19 ώρες, ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της δοκιμασίας, αφού κάλυψε την απόσταση 40 χλμ τρεξίματος από το Σύνταγμα για να τερματίσει σε 4 ώρες στο ξενοδοχείο, συνεχίζοντας με 6 ώρες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και ολοκληρώνοντας την προσπάθεια του με 120 χλμ ποδηλασίας αφού τερμάτισε και πάλι στο Grand Resort Lagonissi.

Το Grand Resort Lagonissi είναι πάντοτε αρωγός και υποστηρικτής πρωτοβουλιών που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θέλοντας έτσι να δείξει έμπρακτα τη συμπαράσταση του σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη καθώς και να καλλιεργήσει τις συνθήκες για την πραγματοποίηση αντίστοιχων φιλανθρωπικών δράσεων.