Για το απερίγραπτο δυστύχημα που έγινε την Κυριακή στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας και κόστισε τέσσερις ανθρώπινες ζωές γράφει σήμερα η βρετανική Daily Mail, πλαισιώνοντας το δημοσίευμα με το πραγματικά σοκαριστικό βίντεο της στιγμής που το πάρκινγκ της εθνικής τυλίγεται στις φλόγες.

Στο άρθρο αναφέρεται ο Γιώργος Βακάκης, που επέβαινε στην Πόρσε, ως «γιος Έλληνα εκατομμυριούχου» αλλά και η μητέρα με το παιδί της που σκοτώθηκαν με τραγικό τρόπο όταν το όχημα έπεσε πάνω στο δικό τους σταθμευμένο αυτοκίνητο.

sgdfhgdbh

«Στο βίντεο φαίνεται η Πόρσε να βγαίνει με υψηλή ταχύτητα από τον αυτοκινητόδρομο πριν συντριβεί πάνω στο Honda Civic με τόση δύναμη ώστε τα δύο όχημα εκτινάχτηκαν πάνω σε κτίριο και εξερράγησαν» γράφει η βρετανική εφημερίδα. «Ο Βακάκης επισκεπτόταν την οικογένειά του στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια σύντομου διαλείμματος από τις σπουδές του στις ΗΠΑ».

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως γίνεται έρευνα για το περιστατικό και κλείνει με στοιχεία για την επιχείρηση του πατέρα του Γιώργου Βακάκη, Απόστολου. «Ο Βακάκης Jr πάντα θεωρούνταν ο μελλοντικός κύριος κληρονόμος της αυτοκρατορίας του πατέρα του, που περιλαμβάνει περισσότερα από 80 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, τα 52 στην Ελλάδα. Το 2015 τα ετήσια κέρδη του Jumbo ανήλθαν στα 666 εκατ. λίρες. Κανείς από την οικογένεια Βακάκη δεν έχει μέχρι στιγμής κάνει κάποιο σχόλιο για το δυστύχημα».

hsgfsh1 hsgfsh2