Η Έλλη Αγγελιδάκη έγινε γνωστή στο χώρο της γυμναστικής όταν παρουσίαζε προγράμματά της στην τηλεόραση.

Η κρητικιά γυμνάστρια εκείνη την περίοδο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Παρουσίαζε το επάγγελμά της στην τηλεόραση για δύο χρόνια και στη συνέχεια είχε τη δική της εκπομπή. Κάποια στιγμή όμως αποφάσισε ότι ο «κύκλος τηλεόραση» για εκείνην είχε κλείσει. Έγινε μητέρα, έφτιαξε τη δική της επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη και αποφάσισε να ζήσει με τον άντρα της και το παιδί τους.

Σήμερα, η Έλλη Αγγελιδάκη, βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές και, όπως λέει στο newsbeast.gr, δεν αποχωρίζεται ποτέ από κοντά της το γιο της, που ακούει στο όνομα Αλκιβιάδης. Βέβαια, αν και βρίσκεται διαρκώς στη θάλασσα, προετοιμάζει το έδαφος για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια αφού ήδη ψάχνει κάποιο μαγαζί στη Νέα Σμύρνη, αλλά όχι για να δημιουργήσει κάποιο καφέ.

«Είχαμε ένα καφέ στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο ήμουν υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και είχα τη διεύθυνσή του, αλλά το πουλήσαμε πριν από δύο μήνες. Τώρα, αναζητώ ένα χώρο για να κάνω κάτι άλλο επαγγελματικά. Σίγουρα, θα είναι κάποιο μαγαζί στη Νέα Σμύρνη αλλά όχι καφέ», λέει χαρακτηριστικά.

Εκτός αυτού όμως, η γυμνάστρια θα συνεργαστεί με την επί χρόνια φίλη της, Ελένη Πετρουλάκη, καθώς η σύζυγος του Ίλια Ίβιτς της έχει προτείνει να αναλάβει το κομμάτι «Ομορφιά και Υγεία» στο διαδικτυακό της κανάλι.

Η γυμνάστρια ξέρει ότι από χειμώνα δεν θα έχει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτό βρίσκεται διαρκώς στις παραλίες του νησιού της για μπάνια. Εξάλλου, θέλει εκείνη και ο άντρας της, το παιδί τους να περνά πολύ όμορφες στιγμές και γι’ αυτό δεν τον αφήνουν στιγμή από το πλευρό τους.

Το χειμώνα όμως η γυμνάστρια γίνεται «full time» μαμά. «Είμαι διαρκώς στο πλευρό του Αλκιβιάδη. Τον ετοιμάζω και τον πηγαίνω σχολείο. Πηγαίνω να τον πάρω. Διαβάζουμε μετά για να προετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα και μόνο όταν ο γιος μου κοιμηθεί, βλέπω ταινίες», αναφέρει.

Δεν της λείπει καθόλου η τηλεόραση πλέον καθώς στο διάστημα που μεσολάβησε από την αποχώρησή της, εκείνη ασχολήθηκε και με άλλα πράγματα, όπως προσθέτει, και διοχέτευσε την ενέργειά της στο καφέ που είχε μέχρι πριν από λίγο καιρό.

Πάντως, επειδή ξέρει καλύτερα από τον καθένα, πώς μία γυναίκα μπορεί να χάσει τα περιττά κιλά των καλοκαιρινών διακοπών, συνιστά σε όλες να κάνουν θερμιδομέτρηση. Δηλαδή, να μετρούν τις θερμίδες που τρώνε καθημερινά κι έτσι θα πετύχουν εύκολα απώλεια βάρους.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».